.:Michal:. Napisano 17 Października 2012 #145813 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Reporter: .:Michal:. Osoba, z którą został przeprowadzony wywiad: Sweeper1. Cześć Sweeper. Na początek chciałbym abyś się nam przedstawił. Witaj, nazywam się Arek, chodzę do LO na profil mat-fiz. Za niedługo skończę 17 lat. 2. Jakie były twoje początki z CS`em ? Tak jak każdy zaczynałem grę na ns-ie. Początkowo byłem totalnym nieogarem, nie znałem map więc musiałem się czymś wspomóc ;D i chyba każdy wie czym. Tak to były czity ale tylko wallhack, nie preferowałem gry na aim-ie etc. Gdy znudziła mi się gra na serwerach TP i FFA przerzuciłem się na zombie mod i deathrun. Serwery te pochłonęły mnie całkowicie i grałem na nich czasem po 5 godzin. Potem serwer JailBreak na którym miałem swojego 1 admina. Wiadomo, człowiekowi po pewnym czasie wszystko się nudzi więc zrobiłem sobie przerwę od cs-a i zacząłem grać w GTA SA a potem tukłem na MP. Ogólnie mój staż w cs-a to niecałe 3 lata w tym 2 lata na steam. 3. W jaki sposób zaczęła się twoja przygoda z pochylnią a także jak opisał byś nam swoją drogę od usera do opiekuna serwera JailBreak ? Przygodę z pochylnią zacząłem wtedy gdy Twin mnie zaprosił na jeden z pierwszych serwerów, chyba był to AIM/HS. W ogóle nie dawałem sobie rady, trudno było mi trafić HS, moje staty wynosiły 1:14 więc daleko mi było do pro gammer-a. Gdy na pochylni pojawił się serwer COD:CP zacząłem na nim grać, ciągłe expienie i wbijanie lvl-i było fajne. Kupiłem steam i zostałem adminem na tym serwerze, to był mój pierwszy admin na pochylni. Po aferze z KFC, Smerfikiem i jeszcze kilkoma osobami zostałem moderatorem i miałem admina prawie na każdym serwerze. Pamiętam jak M3ntos dołączył ze swoimi serwerami. Jakoś go nie lubiłem i miałem z nim małe spiny, on zresztą też mnie nie trawił ale teraz jest ok. Pamiętam, że przekonywałem Twin-a do zrobienia serwera JailBreak jednak długo z tym zwlekał. Po pewnym czasie odkupił serwer JB od innej serwerowni. Spodobał mi się, zacząłem na nim grać i zostałem adminem. Serwer JailBreak był zaniedbywany przez administrację. Nic nie było dodawane ani zmieniane, dodatkowo przybył user argonasty, który napisał około 15 skarg w dziale JB. Administracja nie mogła sobie poradzić z tym burdelem więc zaproponowałem swoją pomoc. Początkowo M3ntos nie był przekonany do mnie (nie pytajcie dlaczego;D) ale dał mi szansę. I tak oto zostałem opiekunem serwera. 4. Jak twoim zdaniem spisują się Admini JB ? Nie mogę na nich narzekać, każdy admin jest człowiekiem i poświęca serwerowi tyle czasu ile może. Mają swoje życie prywatne. Każdy z nich jest bardzo dobrym adminem, bo mają więcej regulaminów i zasad do zapamiętania. Obecnie sprawują się dobrze. 5. Gdybyś był H@ to jakie zmiany starał byś się wdrążyć do sieci ? Nie lubię "gdybać" to po pierwsze. Po drugie nie jestem H@ więc nie muszę myśleć nad modernizacją sieci, po co zawracać sobie głowę czymś czego wprowadzić nie mogę. 6. Jako opiekun serwera JB mógłbyś nam zdradzić czy planujesz jakieś zmiany w przyszłym czasie ? Hmmm, gracze piszą coś w propozycjach zmian serwera więc może się coś zmieni gdy będę miał czas. Od dłuższego czasu myślę nad drobnymi zmianami serwera i wprowadzeniem SUPER VIP-a/MINI ADMINA, czyli gracze po wykupieniu takiej usługi będą mieli dostęp do części flag admina, zmieniony model, dostęp do admin chat i HUD ale nad tym muszę jeszcze pomyśleć. 7. Co sądzisz na temat sieci serwerów jaką jest pochylnia ? Sieć bardzo dobrze prosperuje i rozwija się. Istnieje 2 lata a to jest duży sukces, bo niektóre serwerownie upadają po 3 miesiącach. Oby tak dalej. 8. Od pewnego czasu na naszej sieci pojawił się serwer DeathRun. Co sądzisz na jego temat ? Serwer cieszy się dużą popularnością, sam czasami lubię sobie poskakać. Nie będę się chwalił ale mam tam jakieś rekordy ;D M3ntos i nie ogarniesz odwalili dobry kawał roboty więc pozostaje mi tylko pogratulować. 9. Jaka modyfikacja serwera najbardziej ci się podoba ? Najbardziej podoba mi się Zombie Mod, najwięcej czasu na nim spędzałem na początku. 10. Skąd wziął się u ciebie pomysł na taki nick jak "Sweeper"? Nie zwracam uwagi na polskie znaczenie tego słowa. Pewna osoba mi go doradziła i mi się spodobał, fajnie się go wymawia. 11. Jak dzielisz ze sobą forum i serwery z życiem prywatnym ? Tak jak każdy, wolny czas przeznaczam na forum i serwer ale również na inne zajęcia. 12. Wspomniałeś już że uczęszczasz do liceum. Skąd taki wybór i dlaczego zdecydowałeś się właśnie na tą szkołę ? Inne szkoły mnie nie interesowały, dobrze się uczę i wiedza szybko wchodzi mi do głowy. Chcę mieć wyższe wykształcenie i perspektywy na przyszłość. Poza tym zawsze lubiłem matematykę i fizykę. 13. Czym zajmujesz się na co dzień a także co porabiasz wolnym czasem ? Spotykam się ze znajomymi, gram w tenisa stołowego, piłkę nożną, czasami w kosza z kolegami po szkole. Czytam gazety typu newsweek i inne. Oglądam filmy. 14. Jaki rodzaj muzyki preferujesz ? Nie mam określonego typu muzyki ale ostatnio słucham zespoły typu Metallica, AC DC, Vader. Oczywiście nie gardzę muzyką klasyczną i przebojami The Beatles, Queen etc. Często słucham radia. 15. Jakie masz plany na przyszłość - kim chciałbyś zostać ? Mój najbliższy cel to zdać maturę (rozszerzoną z matmy ;D) i udać się na studia. 16. Twoje największe marzenie ? Nie mam marzeń tylko cele ale skoro o to pytasz to chciałbym zostać pilotem (nie od telewizora ;D ----> takich wysokich ambicji nie mam). Ma koniec chciałbym tobie podziękować za to, że zgodziłeś się poświęcić nam chwile swojego czasu na przeprowadzenie wywiadu. Pozdrawiam .:Michal:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.r4NG3`R =) Napisano 17 Października 2012 #145815 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Będziesz pilotem od TV taki z kablem ^^ xD Fajnie się czytało sporo pytań, ale krótkie odpowiedzi :P Dowiedziałem się trochę o Sweeper`ze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 17 Października 2012 #145820 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Sweeper zawsze ma humor nawet jak udziela wywiadu. Fajny artykuł, oby było ich coraz więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baqu Napisano 17 Października 2012 #145837 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Bardzo fajny wywiadzik ;) Obyś dalej miał wenę na pytania, bo są naprawdę trafne: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fan Zenka Napisano 17 Października 2012 #145857 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Sweeper pamiętam jak Cię ubijałem na COD... No dobra może ty mnie i jak na daaawnym dr nie umiałem przejść pierwszej pułapki i nie chciałeś ze mną grać, ale ok :D Fajne pytania, miło się czytało. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendor Napisano 17 Października 2012 #145870 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Nie będę krytykował, bo to debiut, ale mogło być więcej pytań, zresztą proponowałem pomoc :D. Może być tak na 4+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa. Napisano 17 Października 2012 #145876 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Hmm czemu nie chcesz być pilotem od TV ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaBooM!. Napisano 17 Października 2012 #145900 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Sweeper zawsze mi mówiłeś że marzy ci się kariera pilota od Tv:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kames Napisano 17 Października 2012 #145907 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Dobry wywiad. Co do przyszłości Sweepera. Radzę Ci zostać lepiej pilotem do telewizora, bo będziesz na bieżąco z wiadomościami / pogodą / filmami. :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GunJahMufYa Napisano 17 Października 2012 #145912 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Bardzo fajny wywiad. Miło się czyta. Ale marzenie to masz bombowe. Michał więcej takich pytań są naprawde dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zosiek Napisano 17 Października 2012 #145913 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Jak lubisz klasykę rocka to polecam Dire Straits, Genesis, Nirvana i Guns'n'Roses (ale to napewno znasz :P) ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eL. Napisano 17 Października 2012 #145915 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Czytałem ten wywiad 4 razy i wciąż mi mało :P. Michał zadał bardzo trafne pytania a sweapeer odpowiadał z humorkiem :P. Czekamy wszyscy na więcej wywiadów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Microsoft Napisano 19 Października 2012 #146403 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2012 mi wpadł w oczy cały wywiad :) jest bardzo dobry choć to na pewno mało żeby go opisać słowami :) czyta się go szybko i przejrzyście, a pytania sa dobrze złożone :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smerfik Napisano 19 Października 2012 #146436 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Dobry wywiad, może i krótkie odpowiedzi ale wszystko jasno opisane i na temat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cr3zyy. Napisano 19 Października 2012 #146438 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Ładny , Przejrzysty Wywiad . Brawo ;] Sweeper chcesz być pilotem do TV ? aha :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n0lif3 Napisano 27 Października 2012 #150591 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Bardzo konkretne pytania ;) a jako, że jestem nowy przyda mi się troche wiedzy o innych:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hejtovsky Napisano 30 Października 2012 #152164 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Jak dla mnie świetny wywiad, przyjemny dla oka i w ogóle, czekamy na kolejny oraz dłuższy wywiadzik. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CamperB :* Napisano 23 Listopada 2012 #162666 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Fajny wywiadzik czekam na więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sweeper Napisano 23 Listopada 2012 #162764 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Tak, będę najlepszym pilotem od TV na świecie... Wy chyba czytać nie potraficie ze zrozumieniem ;D ale ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fan Zenka Napisano 23 Listopada 2012 #162776 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Oni tak z sympatii martwią się o twoją przyszłość :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NadiR Napisano 23 Listopada 2012 #162804 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Czytalem ten wywiad chyba 2 razy i nie ma mojej wypowiedzi:D wywiad fajny, troche o Tobie mozna sie dowiedziec nie mam nic do zarzucenia. Pzdr. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tKnn. Napisano 23 Listopada 2012 #162824 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Bardzo ciekawy wywiad z chęcią się go czytało . :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi