EwE Napisano 21 Października 2012 #147630 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2012 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Mistrzunio1916. [AMXBans] Pozostalo ci 6 minutes and 46 seconds bana. [AMXBans] Zbanowany Nick: EwenemenT [AMXBans] Powod: 'Smierdzisz...' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:1578674700' [AMXBans] Twoje IP: '78.10.48.20' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoj. Gra??em sobie w ct by?? FD Mistrzunio sta?? przed gr powiedzia?? do mnie ??e "EwenemenT ??mierdzisz" ja go uderzy??em w nog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendor Napisano 21 Października 2012 #147638 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Pierwsza sprawa to wz??r. Druga to nie streszczaj tej sytuacji. Ja Cie nazwa??em raz dla "beki" Ewe ??mierdzisz, zreszt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceOne Napisano 21 Października 2012 Użytkownik #147639 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2012 daj jakis dow??d np wycinek z konsoli ban z taki powodem jest w amx mistrzunie troche przegioles ty i taki powod zawiodlem sie na tobie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EwE Napisano 21 Października 2012 Autor #147642 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Nie odpu??ci??e?? mi tego ze Ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendor Napisano 21 Października 2012 #147645 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2012 daj jakis dow??d np wycinek z konsoli ban z taki powodem jest w amx mistrzunie troche przegioles ty i taki powod zawiodlem sie na tobie ;P Ehhh, nie kwestionuj moich powod??w, zreszt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NIewidomy 1997 Napisano 21 Października 2012 #147646 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Na moje kazdy wie ze takie gadanie jest dla jaj ale wiesz mistrzunio to jest obraza i nie powines banowac ewe poniewaz pierwszy go obraziles i jescze powod to smierdzisz dla mnie zle sie zachowales jak dziecko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EwE Napisano 21 Października 2012 Autor #147650 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Kogo sfreekilowa??em (niechc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendor Napisano 21 Października 2012 #147653 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Na moje kazdy wie ze takie gadanie jest dla jaj ale wiesz mistrzunio to jest obraza i nie powines banowac ewe poniewaz pierwszy go obraziles i jescze powod to smierdzisz dla mnie zle sie zachowales jak dziecko Zapytaj si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EwE Napisano 21 Października 2012 Autor #147657 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Pomimo upomnie??? O kurwa ogarnij si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler <33 Napisano 21 Października 2012 #147658 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2012 No mistrzunio zawiod??em sie na tobie pow??d : ??mierdzisz? przegio??e?? A co do sprawy wogle nie powinni sie wyzywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendor Napisano 21 Października 2012 #147664 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2012 No mistrzunio zawiod??em sie na tobie pow??d : ??mierdzisz? przegio??e?? A co do sprawy wogle nie powinni sie wyzywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NIewidomy 1997 Napisano 21 Października 2012 #147665 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Mistrzunio jesli napisales ze kazdy na serwie powiedzia?? ze smierdzisz to powines wszystkich zbanowac a nie tylko ewe no sam zaczoles wiec wiesz na moje twoja wina w tej sytulacji ja wiem ze wszyscy zawsze gadaja do siebie lamko , parowo i wogole mi to nie przeszkada bo lubie rona serwie wiec nie wiem po co ten ban jescze z powodem smierdzisz lubie cie jak i ewe ale tu jest twoja wina :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EwE Napisano 21 Października 2012 Autor #147670 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2012 M??wisz do mnie ??e ja g??wniarz ok mo??e jestem jeszcze g??wniarz ale ty te?? nim by??e??. Mutacje przechodz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendor Napisano 21 Października 2012 #147671 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Mistrzunio jesli napisales ze kazdy na serwie powiedzia?? ze smierdzisz to powines wszystkich zbanowac a nie tylko ewe no sam zaczoles wiec wiesz na moje twoja wina w tej sytulacji ja wiem ze wszyscy zawsze gadaja do siebie lamko , parowo i wogole mi to nie przeszkada bo lubie rona serwie wiec nie wiem po co ten ban jescze z powodem smierdzisz lubie cie jak i ewe ale tu jest twoja wina :( Poczekajcie... Podsumujmy wszystko: 1. Wyzywa??em Ewe dla ??art??w tak jak ca??y serwer 2. FreeKill Ewe na mnie 3. Przez jedn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sweeper Napisano 21 Października 2012 #147675 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Po 1 Mistrzunio jako admin powiniene?? dawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EwE Napisano 21 Października 2012 Autor #147683 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Rzadko pisze skargi wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NadiR Napisano 21 Października 2012 #147727 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2012 A wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EwE Napisano 21 Października 2012 Autor #147734 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Nie wa??ne ile razy go wyzywa??em a ile on mnie ja na Dr wyzywa??em raz kolesia i dosta??em bana na 1 dzie?? Ja tam ani razu nie s??ysza??em ??eby on powiedzia?? mi co?? ??ebym przesta?? nie wiem mo??e powiedzia?? ale ja nie s??ysza??em :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sweeper Napisano 21 Października 2012 #147745 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi