BlackShadow Napisano 25 Października 2012 #149279 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2012 BUILD 5758 SERVER (0 CRC) Server # 6 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina BlaKe. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: [G]aspa[R] [AMXBans] Powod: 'wstaw foty na Pochylnia.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '31.182.107.2' [AMXBans] =============================================== No detail texture mapping file: maps/awp_india_detail.txt Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz s Desktop.rar - Speedy Share - upload your files here masz cwaniaku swoje ss/y , nastepnym razem cie nie bede zabijal bo znowu ss/y mi zrobisz , po za tym mam tylko 4 poniewaz przy ostatnim ss mnie ktos zabil a Blake ty nastepnym razem jak ss-y robisz to chociaz na specta wejdz a nie z gry robisz http://speedy.sh/ug6fZ/Desktop.rar wraz z piatym ss ktory przeskoczy?? na prokoksa1908 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avelo Napisano 25 Października 2012 #149291 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2012 to ze kto?? cie zabi?? to nie znaczy ??e nie zrobi??o ci 5 ss masz doda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackShadow Napisano 25 Października 2012 Autor #149308 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Avelo ty sie nie wypowiadaj bo cie nie bylo wtedy.. i nie masz prawa sie wypowiadac , i za takie cos Warna powinienes dostac za nabijanie bez sensownych post??w ktore nic nie wnosza do tematu . Ja za takie cos dosta??em wiec ty tez powinienes Dodano: 25 pa??dziernik 2012 - 17:10 DOSTANE TE UB WKO??CU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baqu Napisano 25 Października 2012 #149413 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi