ventre Napisano 29 Października 2012 #151833 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Nick na serwerze: Ventre Wiek: 18 Znajomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pogromca Szpar Napisano 30 Października 2012 #151920 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Ach to ten co drze sie na Say o czitach :P Moim zdaniem adminow jest ju?? dostatecznie du??o, zawsze popo??udniu czy wieczorem ca??y czas jest jaki?? admin ja jestem od rana i czasami do poznej nocy na gg dostepny ale widze ludzie wola narzekac ni?? napisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziobak !? Napisano 30 Października 2012 #151926 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Spe??niasz wymagania na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fiskus Napisano 30 Października 2012 #151929 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Jestem na nie. Dla mnie te?? jest na serwerze wystarczaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ventre Napisano 30 Października 2012 Autor #152066 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2012 sory za post w swoim podaniu. ale dziwi mnie to co zostalo napisane. nie przypominam sobie drogi pogromco abym krzyczal na sayu cziter itp. wiec nie wiem skad twoja docinka. zawsze pisze na u@ bo wiem do czego sluzy i nie jestem jakims glupkiem. skoro pisze to na u@ to chyba ci pomagam a nie utrudniam prace. po drugie to co wywnioskowalem z twojej wypowiedzi - kiedy chce zagrac sobie na jakims serwerze (obojetne na jakim) mam dodawac jego adminow na gg i do znajomych na steam i pisac co chwile ze sie nie da grac ? kolejna glupota. po trzecie jak piszecie adminow jest dostatecznie duzo. jak zawsze jest dostatecznie duzo ale jednak obecnosc ich na serwerze pozostawia wiele do zyczenia jak np wczoraj czy przedwczoraj wieczorem ale nie bede opisywac - sami sie domyslcie co dzialo sie na serwerze. szkoda ze uwazacie ze jestescie juz na tyle ogarnieci razem ze nie potrzebujecie pomocy. do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pogromca Szpar Napisano 30 Października 2012 #152083 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Dar?? dar?? :P Owszem pisa?? na U@ ale r??wnocze??nie m??wi??e?? tez na say jakos wczoraj czy przedwczoraj pisa??em do ciebie wtedy ale nie odpowiada??e??, stad cie zapami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tacowski Napisano 30 Października 2012 #152214 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi