nightmaresteam Napisano 29 Października 2012 #151873 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2012 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: NightMare'[t].exe [AMXBans] Reason: 'Czitujesz' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '89.229.193.215' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your WTF moze mi ktos to wytlumaczyc za co dostalem bana powod czit <lol2> a gdzie sa Screeny ? panie adminie skoro sadzisz ze mam wh dla twojej wiedzy posiadam konto steam sexi2010 to moj nick .. a ze wszedlem na ns se zagrac jedna mapke .. bo nie chcialo mi sie logowac bo mam rano do pracy i chcialem se zagrac .. i do tego specjalnie czekalem na e-mail z waszej serwerowni zeby aktywowac konto .. na forum.. a wasza serwerownie znalazlem na gametrack wiec skoro czituje to gdzie sa dowody czemu nie zrobiles screenow ! nagle gram dostaje bana szukam screenow i ich nie ma .. w chodze na serwa wyskakuje ban ze perm bez ss :o robisz se jaja juz ci te kwadraty na spect adminie sie pomylily ! no chlopie jak sprawdzasz goscia to rob ss i demko i hltv a nie potem problem z ub :/ i co teraz ?? dziwne chlop zaraz 23 lata dziecko na karku praca dom do tego mam steam i bym w chodzil na serwer do tego na ns zeby czitowac bo chcialem se raz zagrac przed snem do pracy =.= :o czekam na odp i dowody i odp admna ktory mnie sprawdzal i nie zrobil ss [Grrr] :/] gdy ss to podstawa albo wlaczasz "Lucie" o ile wiesz.wiecie. co to jest ... ! nawet na steam nie moge wejsc bo ban,bo chcialem wytlumaczyc sprawe co do tego bana, ok dobranoc milej nocki.. bo rano mam do pracy i lekko se % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tacowski Napisano 29 Października 2012 #151874 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Poczekajmy na wypowiedz Admina i dowody od niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly wacek Napisano 29 Października 2012 Użytkownik #151876 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Kolego spokojnie, my??lisz ??e admin ma obowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek Napisano 30 Października 2012 Użytkownik #151921 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2012 http://hltv2.zabijak...e_dust2.dem.zip prawdopodobnie to to demo. (nie podales godziny bana) to teraz czekamy (mam nadziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bagson Napisano 30 Października 2012 #151936 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Dzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 30 Października 2012 Użytkownik #152016 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi