Shakalaka Napisano 1 Listopada 2012 #152902 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Nick: d'Angelo IP: 195.162.76.1 SteamID (je??li posiadasz): brak Data i godzina bana: 1.11.2012r. 18:09:25 Czas na jaki go dosta??es: permanentny Pow??d bana: wstaw foty na www.CS-POCHYLNIA.eu Nick admina: DecK Opis sytuacji: wbilem na serwa nie zdazylem nawet rundy ugrac i dostalem bana z powodem wstaw foty ale zadnych mi nie zrobiono...nie wiem czy ten admin sie pomylil czy co czekam na jego wypowiedz i ewentualne foty ktore rzekomo mi zrobil... Dlaczego jestem niewinny: poniewaz juz kilka razy mialem zrobione ss-y nie tylko na CTF ale rowniez na 4fun i zawsze bylem czysty nie potrzebuje grac na haxach CZEKAM NA WYPOWIEDZ DecK-a !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 1 Listopada 2012 #152904 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Na twoim nicku niema IP, natomiast narzuci??o ci si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi