Winyl Napisano 5 Listopada 2012 #154992 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 nICK: WiNyLoWa CiAgLoSc` Data:18.10.12 Steam: NIe posiadam IP: 83.28.203.93 SS: I jeszcze jedna sprawa. Admin zrobi?? mi 1 ss. 5 innch jest z innego serwa, nie zauwazylem tego i wyslalem na strone, nie chcialo mi sie odnowa tego robic poniewaz zalezy mi na czasie. Wiem, ze czas wstawiania ss jest 10h ale nie bylo mnie przez 2 tygodnie(studia) i mlodszy brat gra?? na moim nicku. O banie dowiedzialem sie dopiero dzisiaj (05.11.12) kiedy admin wstawi?? mi bana za "nie wstawienie ssow na forum". Jak widac na ss nie widac wh, ( z innego serwa tez, ale to inna sprawa). Jak mowilem jest tylko 1 ss, pozostalych 4 nie mam. Prosze o rozwazenie mojego postu i o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 5 Listopada 2012 Użytkownik #155000 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Ss'y masz pod nazw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winyl Napisano 5 Listopada 2012 Autor #155078 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Tylko problem w tym, ??e te ssy co wstawilem sa jedynymi co mam w pliku csstrike_polish, tylko takie mam. Dodano: 05 listopad 2012 - 22:53 Dobra, sory za problem. Znalazlem ss. Nie pokazywalo mi plikow o rozszerzeniu.tga nie wiem z jakiego powodu.. Oto ss: http://speedy.sh/DavYy/cstrike-polish.rar Prosze o UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Michal:. Napisano 5 Listopada 2012 Użytkownik #155258 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi