Cheatos Napisano 5 Listopada 2012 #155020 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Nick:<-_->Cheatos<-_-> IP: 77.253.178.45 SteamID (je??li posiadasz):STEAM_0:0:36314198 Data i godzina bana:nie wiem Czas na jaki go dosta??es:perm ale nie ja tylko tez jake czy jakos tak Pow??d bana:Aktywny Nick admina:nie wiem Opis sytuacji:`AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: Jake [AMXBans] Reason: 'aktywny' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' - ja mam steam [AMXBans] Your IP: '77.253.17 Dlaczego jestem niewinny:Poniewaz koles ktory dostal bana mial takie same ip co ja, to po pierwsze po drugie na steam nie ma cos takiego jak aktywny Wiec prosze o ub bo to jest nieporozumienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 5 Listopada 2012 Użytkownik #155024 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi