Bajdurato Napisano 5 Listopada 2012 #155040 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Nick: Misio Z Paki IP: 78.88.63.41 SteamID (je??li posiadasz): Data i godzina bana: 15:50 co?? Nick admina:Nerq . Screenshoty (musisz wklei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 5 Listopada 2012 Użytkownik #155043 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Musisz wstawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceOne Napisano 5 Listopada 2012 Użytkownik #155047 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Rozmawia??em z admem on te ss'y posiada wiec ty tez musisz je miec , poszukaj dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendor Napisano 5 Listopada 2012 #155077 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Musisz mie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajdurato Napisano 5 Listopada 2012 Autor #155139 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Ale w??asnie o to chodzi, ze ich nie mam. Przerzuca??em na pendriva koledze du??y plik w czasie grania i jak wyswietlila mi sie informacja o ssach to mi komputer totalnie zamuli?? i mi musia??o nie zapisac... Nie mam nic do ukrycia, poprostu w tym folderze nie mam tego. Przeszuka??em wszystkie potencjalne podfoldery w folderze z gr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 5 Listopada 2012 Użytkownik #155168 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Wiesz ??e jak nie znajdziesz tych ss'??w to nie dostaniesz UB? radz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajdurato Napisano 5 Listopada 2012 Autor #155184 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Nie mam tego na komputerze, wszystko przez to, ze halflife mi sie zacia?? w trakcie robienia ss??w. Wpisa??em w wyszukiwarce i wyskoczylo mi tylko to, co juz wstawi??em. Moge wstawic nawet screena z wyszukiwania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TooRnad0 Napisano 5 Listopada 2012 #155195 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Oj chyba Ci sie nie uda ;) SS'y musza byc ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajdurato Napisano 5 Listopada 2012 Autor #155212 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Jest jeden, wszystko przez to, ze przerzuca??em co?? koledze i zawiesi??o mi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 5 Listopada 2012 Użytkownik #155220 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Ale tak si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajdurato Napisano 5 Listopada 2012 Autor #155238 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Nie ma to jak legalnie i fair wdrapac sie po resecie na top serwera i dostac perma za najlepsze staty. Kto to widzial dawac screeny najlepszemu graczowi na obecnej mapie? Niezle dzialanie adminow. Jakby nie mozna siedziec na spectatorze i ocenic rozgrywke. Czyli nie dostane ub, bo nie mam screenow, ktore mi sie nie zrobily. Dodano: 05 listopad 2012 - 22:10 Na jednym ssie wyraznie widac, ze nic nie jest wlaczone. Nawet jakbym cos mial to bym nie zdarzyl tego wylaczyc, bo to jest 1 screen z serii. Przepraszam, ze pisze 2 posty , ale musialem to dopisac, a w mobilnej wersji forum nie mam opcji edycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 6 Listopada 2012 Użytkownik #155267 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi