dr.head Napisano 9 Listopada 2012 #156364 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 jestem mega wku****, nie wiem co jest nie tak z tym serwerem ale trafai mnie dzisiaj juz szlag, po 1 nie moglem wejsc na serwer poniewaz niby haslo bylo nieprawidlowe , chociaz wpisywalem 3 razy to samo to za 3 dopiero wszedlem ! Po 2 nie chcialo sie wczytac amxmenu musialem wejsc przez konsole ,a po 3 co jest najlepsze gral i gra nadal tam teraz grasz z aim'em ktorego mialem zbanowac bo wcisnieciu w AMX banuj i wybraniu nr z graczem , mnei zbanowalo ! pytam sie o co tu ku** chodzi i nie ze to moj blad zly klawisz, bo dobry wybralem tylko cos sie zesralo ! (przepraszam za wulgaryzmy ponioslo mnie z nerwow) http://imageshack.us/photo/my-images/824/przechwytywanieuo.jpg/ BUILD 5006 SERVER (0 CRC) Server # 17 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: Dr.Head [AMXBans] Powod: 'Czitujesz' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:7212361' [AMXBans] Twoje IP: '87.206.203.176' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendor Napisano 9 Listopada 2012 #156367 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi