TheVolTwins Napisano 12 Listopada 2012 #157961 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Reporter: EveryOsoba, z którą został przeprowadzony wywiad: Kames Witaj Kames ! Dziękuje Ci, że znalazłeś dla mnie chwilę czasu. Na początek przedstaw się nam, aby każdy mógł Cię bliżej poznać. Cześć! Mam na imię Kamil, mam 17 lat. A powiedz nam czym się interesujesz, jakieś hobby ? Interesuję się historią, przede wszystkim kolebką cywilizacji starożytnych, dziejami Polski, czy różnymi bitwami średniowiecznymi, bądź starożytnymi. W wolnym czasie lubię sobie pograć z kolegami w koszykówkę lub tenisa ziemnego. Oczywiście dużo czasu przesiaduję przed ekranem komputera, grając w Counter Strike, Diablo 3 lub czasami w Minecrafta. Wracając jeszcze do moich zainteresowań. Uwielbiam oglądać box. Walki braci Kliczków, czy Polaków: Tomasza Adamka i Mariusza Wacha, to kocham. Moim najlepszym starym faworytem, który już od dawna nie walczy, jest Mike Tyson. Odchodząc już od elektroniki, w wolnym czasie czasami jeżdżę na rolkach lub na rowerze. Interesujesz się historią, dość niespotykany przypadek :). Chciałbyś może w przyszłości specjalizować się w tej dziedzinie ? Może jako nauczyciel ? Moje zainteresowanie historią, nie nazwał bym staraniem się o pracę nauczyciela, tylko zwykłym hobbym. Jaką muzykę lubisz najbardziej ? Uwielbiam słuchać metalu (System of a down, Metallica). A jak idzie Ci nauka ? Lubisz się uczyć ? Można powiedzieć, że jestem całkiem dobrym uczniem. Staram się uczyć często i tak, aby zrozumieć to co czytam. Z niektórych przedmiotów się wyróżniam, np. chemia, matematyka i historia. Odnośnie pytania, czy to lubię, odpowiem, że zależy, czy dany temat mnie interesuję. To powodzenia w nauce ! A powiedz, dlaczego wybrałeś taki nick: Kames. Ktoś ci powiedział, czy sam wymyśliłeś ? Bardzo ciekawe pytanie. Szczerze mówiąc nie znam na nie odpowiedzi. Jak już wiecie, mam na imię Kamil, więc widać pewne powiązanie. Ten pseudonim otrzymałem od kolegów w podstawówce i tak już został. Gdzie, kiedy i kto do mnie tak pierwszy raz powiedział oraz na jakiej podstawie, tego wam niestety nie napiszę, ponieważ sam nie wiem. Bardzo się cieszę z tej ksywki i jestem z niej dumny. Może masz już plany na życie ? Co byś chciał robić, a może jeszcze nie ? Opowiedz nam o tym. Na razie mało myślałem o swojej dalszej przyszłości, ale myślę, że chciałbym zostać informatykiem. O innych sprawach nie podejmowałem jeszcze decyzji. Informatyk, hm... to tak jak ja Dobrze, przejdźmy teraz do Counter Strike, jak zaczęła się Twoja przygoda na Cs-Pochylnia.eu ? Wszystko zaczęło się na wieść, od mojego przyjaciela Hax'a*, że znalazł dobry serwer odd2. Często tam graliśmy i bardzo to lubiliśmy. On jako pierwszy otrzymał admina, więc mogłem do niego pisać, jak był jakiś cziter na serwerze. Później sam złożyłem podanie, które zostało odrzucone, ponieważ nie spełniałem regulaminu, a dokładnie, chodziło o moje posty (posiadałem 2). Po upłynięciu paru tygodni, zacząłem się bardziej udzielać na forum i dlatego później znów się starałem o admina. Tym razem moje podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jako admin starałem się poświęcać czas tylko temu serwerowi. Tak wyglądały początki mojej "przygody" z Pochylnią. Jak wiemy, jesteś moderatorem forum. Sprawia Ci to przyjemność czy traktujesz to jako obowiązek, praca ? Staram się wypełniać swoje obowiązki jako moderator, jak najlepiej. Dla mnie jest to czysta przyjemność, którą bardzo lubię. Czy chciałbyś w przyszłości starać się o wyższe stanowisko niż moderator ? Według mnie ranga moderatora, o którą się przez dłuższy czas starałem, jest już i tak dużym dokonaniem. Jedyny "kolorek", o który mogę się starać, jest to opiekun serwera, a mianowicie odd2. Nie ja o tym decyduję, może się okazać, że nigdy go nie otrzymam. Będę się starał poszerzać moją wiedzę w pisaniu pluginów itp., aby na tę rangę zasłużyć. Oczywiście na to wszystko jeszcze za wcześnie. Życzę Ci powodzenia abyś kiedyś otrzymał tą rangę ! :) Za co lubisz Cs'a ? Wychowałem się na tej grze. Może i grafika nie jest świetna, gra nie ma dużej ilości możliwości, ale ją uwielbiam! Jak myślisz, czy administracja Cs-Pochylnia.eu jest zgrana i dobrze wypełnia swoje obowiązki ? Według mnie, Pochylnia posiada świetną administrację. Miło się z nimi rozmawia, można pożartować i się pośmiać. Jedynie Twin (czasami) udaje, że go nie ma na gg. :D Ale jest bardzo dobrym administratorem, można to stwierdzić nawet po tym, że ostatnio poświęcił swój czas na grę mixa ze mną 1 on 1, na awp. Przegrał ze mną (buhaha) i mam nadzieję, że rozegramy rewanż. Czy chciałbyś nam coś jeszcze powiedzieć ? W zasadzie to "napisać". Ale wydaję mi się, że nie mam jakiegoś konkretnego tematu. Dobrze, przejdźmy teraz do szybkich pytań. Ok Pies czy kot ? Pies Szkoła czy dom ? Dom Pepsi czy Coca Cola ? Pepsi Na koniec, czy chciałbyś kogoś pozdrowić ? Chciałbym pozdrowić całą administrację, wszystkich znajomych/przyjaciół oraz wszystkich czytelników tego wywiadu. Dziękuje Ci że znalazłeś dla mnie chwilkę czasu i zgodziłeś się na przeprowadzenie wywiadu. Było mi niezmiernie miło :) Mi także. :) Jest to mój pierwszy wywiad więc proszę o wyrozumiałość :) Następnym razem będzie więcej pytań szczegółowych, teraz tutaj zabrakło ze względu na czas obu osób. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stfu. Napisano 12 Listopada 2012 #157963 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Bardzo ciekawy wywiad, spisaliście się we dwoje na medal ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MakaVeLLi Napisano 12 Listopada 2012 #157967 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Dobrze napisane jak na pierwszy raz Brawo..! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlaKe Napisano 12 Listopada 2012 #157971 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Bardzo fajnie napisane bardzo miło się czyta ;] Jak na pierwszy raz świetnie , Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fiskus Napisano 12 Listopada 2012 #157973 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Ciekawy wywiad jak na pierwszy raz. Teraz wiemy wszystko o Kamesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendor Napisano 12 Listopada 2012 #157974 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Nie jest najgorzej, a chociaż Kames to bardzo interesująca i tajemnicza osoba, której można było zadać więcej pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tKnn. Napisano 12 Listopada 2012 #157986 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Bardzo ciekawy wywiad fajnie się go czytało ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 12 Listopada 2012 #157992 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Ja mam tylko jedną uwagę, chodzi o znaki interpunkcyjne użyte przez Every. Znaki te są uprzedzone klawiszem space co nie powinno mieć miejsca. Ale poza tym ciekawy wywiad, można się trochę dowiedzieć o Kames'ie. Zauważyłem także że brakowało pytań ponieważ Every zadał kilka pytań z krótkimi odpowiedziami np. Pepsi czy Coca Cola ? Pepsi Całościowo wywiad ciekawy i warty przeczytania. Mam pytanie, dlaczego Every jest zbanowany na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheVolTwins Napisano 12 Listopada 2012 Autor #157993 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Mistrzunio wiem ale Kames ma taką aktywność w kratkę i nie chciałem, aby ten wywiad trwał dniami tylko od razu jedziemy od A-Z. Następny będzie bardziej szczegółowy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NadiR Napisano 12 Listopada 2012 #158010 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Też jestem tego ciekaw... Pisze ze jest zbanowany a posty nadal nabija :D co do wywiadu to jak dla mnie jest dobry jak na poczatek, tylko tak jak JOO mam zastrzezenia apropo bledow interpunkcyjnych np. Cie, Ci, Tobie piszemy z duzej litery. ;) Pzdr. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.r4NG3`R =) Napisano 12 Listopada 2012 #158029 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Nadir murzynku nie pisze, a jest napisane Wywiad fajny jak na pierwszy raz Troche o kames'ie mozna sie dowiedziec ;) Like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NadiR Napisano 12 Listopada 2012 #158045 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 No o to mi chodzilo.. :D Skoro juz pisze 2 raz to dodam , że za malo pytan i lajk leci :D P.S. Prosze o nie warnowanie mnie za "spam" bo ja juz po prostu lubie sobie popisac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fan Zenka Napisano 13 Listopada 2012 #158346 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Odpowiedzi Kamesa o administracji najlepsze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Av3T Napisano 13 Listopada 2012 #158377 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Bardzo fajny wywiadzik jak każdy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INSECT Napisano 14 Listopada 2012 #158532 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Ciekawie i fajnie zrobiony wywiad, dużo można się dowiedzieć po takim wywiadzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
l3AKUS Napisano 14 Listopada 2012 #158571 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Jak na 1 raz to w porzątku a więc kames jesteś informatykiem historii;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Adamo:. Napisano 14 Listopada 2012 #158612 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Udał ci się wywiad:) Zasługujesz na 5//5:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
John Rambo Napisano 23 Listopada 2012 #162488 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Bardzo mi się podoba wywiad dużo ciekawych rzeczy się dowiedziałem mało szczegółowych ale i tak dobrze jak na pierwszy raz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
globus Napisano 27 Grudnia 2012 #176122 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Bardzo dobrze napisany wywiad KAMES !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparta Napisano 29 Grudnia 2012 #176805 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Jak na pierwszy raz elegancko;) Masz ciekawe zainteresowania rzadko spotykane pośród młodzieży;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi