Jurekrakieta Napisano 13 Listopada 2012 #158416 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: Jurek Rakieta ;) [AMXBans] Powod: 'wstaw foty na Pochylnia.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:10453803' [AMXBans] Twoje IP: '178.42.16.207' [AMXBans] ======================================== Admin: Tacowski^ Mapa: d2 Godzina: 22:00 Data: 13.11.12 r. LINK : http://speedy.sh/keFUD/SS-Y-POCHYLNIA-SERVER.zip Ju?? mnie to denerwuje, ludzie - spr m??j steam na black list, od ok. 6 lat mam jeden i jest on czysty, a nie bezmy??lnie robicie te ss'y i tracicie sw??j czas a tymbardziej m??j, bo nie chce mi sie za ka??dym razem wchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tacowski Napisano 13 Listopada 2012 #158424 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi