Solidar Napisano 14 Listopada 2012 #158479 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 nick Solidar ip:89.69.218.82 Powod bana: ss nie wtawione na czas Droga administracjo czy tak trudno jest zrozumiec ze graczami na waszym servie nie sa tylko dzieci. Mam rodzine dom prace itd... moja priorytetowa sprawa nie jest wstawienie ss na czas gram w ta gre od 6 lat nigdy nie mialem takich problemow by odbanowac moje konto. Jest to moj ostatni post nie bede was wiecej nekal, jestem dobrym graczem nie czituje chce tylko miec czasami w co pograc spodobal mi sie wasz serv a wy mi zabieracie go bez powodu... Nieladnie... Nieladnie Prosze o ub bo ta sprawa jest co najmniej smieszna niby co mialo by sie stac jak wstawie te ss w 11 godzinie a nie 10 albo po 872 jaka roznica ss sie przerabia 20-30minut max wiec jezeli bym mial to zrobic nie zajlo by mi to 10h... Wiec powolujac sie na powyrzszy watek stwierdzam jeszcze raz iz ban jest niesluszny i prosze o jego likwidacje P.S Prosze o nie zamykanie tematu chcialbym sie dowiedziec opinie innych uzytkownikow tego forum kto w tym sporze ma racje Pozdrawiam Hejter Solidar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 14 Listopada 2012 Użytkownik #158486 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Robisz tutaj niez??y spam, 10h to wystarczaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendor Napisano 14 Listopada 2012 #158520 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi