Sekur Napisano 21 Listopada 2012 #161722 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Nick:Sekur IP: 83.23.16.4 SteamID (je??li posiadasz): STEAM_0:1:30367140 Data i godzina bana: Nie wiem , bo dawno nie goscilem na pochylniek Czas na jaki go dosta??es: Perm Pow??d bana: Powodu nie ma :/ Nick admina: Nie wiem : | Opis sytuacji: Podszywka ? Dlaczego jestem niewinny: siemanko , dawno temu , ciagle mnie wywalalo , na 2 dzien mialem kicki , i nagle zmienil haslo , pod wieczor dopiero przyszedlem do domu , wszedlem na poczte , zmienilem zrobilem formata , zmienilem jeszcze raz , ale gdy sie okazalo na wszystkich ulubionych serwerach mialem perma albo na tydzien , przyczyna nie wiem za co , daloby rade ajkos zmienic to zeby by?? ub ? :( Prosze o UB.. Hacka mialem jakos maj - kwiecien 2k12 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: DEAS [AMXBans] Powod: '' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:30367140' [AMXBans] Twoje IP: '83.23.16.4' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 21 Listopada 2012 #161727 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Czekamy na wypowied?? admina: "GeForce # ^^^Deead". EDIT: nie czekamy na admina, nie zauwa??y??em daty. Dodano: 21 listopad 2012 - 15:25 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi