Jurekrakieta Napisano 22 Listopada 2012 #162229 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Nie jestem cz??owiekiem, z tych kt??rzy pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ac1u Napisano 22 Listopada 2012 #162303 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 1.Jurek ja nie moge dawac unbanow 2.Wiele osob sie skarzy na cb ze masz haxy ci majacy steam tez 3.Ssy fakt wychodza czyste ale to nie znaczy ze jestes czysty ,cofnijmy sie np do gumisia 4.Gumis mial steam i admina na FFa i czitowal ,tez wstawial czyste ssy podobnie jak ty dlatego tez uwazam ze mozesz miec cos w stylu anty ss jak on Brakuje tylko osoby ktora by ci wlepila perma i opisala jakies demko mi sie cos demka nie otweiraja wiec nie byl bym w stanie opisac go.Ja cie nie banuje ot tak o po prostu dla mnie sie odpalasz nie grasz czysto tyle odemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly wacek Napisano 22 Listopada 2012 #162314 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Panowie odrobina profesjonalizmu, je??li ma anty ss'y to zawsze wyjdzie czysto, wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurekrakieta Napisano 22 Listopada 2012 Autor #162373 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 1.Jurek ja nie moge dawac unbanow 2.Wiele osob sie skarzy na cb ze masz haxy ci majacy steam tez 3.Ssy fakt wychodza czyste ale to nie znaczy ze jestes czysty ,cofnijmy sie np do gumisia 4.Gumis mial steam i admina na FFa i czitowal ,tez wstawial czyste ssy podobnie jak ty dlatego tez uwazam ze mozesz miec cos w stylu anty ss jak on Brakuje tylko osoby ktora by ci wlepila perma i opisala jakies demko mi sie cos demka nie otweiraja wiec nie byl bym w stanie opisac go.Ja cie nie banuje ot tak o po prostu dla mnie sie odpalasz nie grasz czysto tyle odemnie AHHAHAHAHAHHAA o cz??owieku pad??em... czy Ty przeczyta??e?? to co napisa??e??? jakie anty ss'y? Tak, mam jeszcze r????owego s??onia w szafie haha. Dobra ju?? widz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmitri Napisano 24 Listopada 2012 #163132 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi