jA xD Napisano 22 Listopada 2012 #162342 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Witajcie mam prosbe zeby ktos mi zorbil grafike fajna jak np admao ma nick admao steam gg czaicie [b]Typ:[/b] M&M [b]T??o:[/b] jakies fajne [b]Specjalne efekty:[/b] tak jak u admamo zeby znikalo i pokazlo czyli animacjia [b]Wymiary:[/b] oby byl kwadrat [b]Kolorystyka:[/b]M&M czerwony i zolty te 2 gostki i tlo [b]Napisy:[/b] nick steam i gg [b]Opis:[/b] M&M kto mi to zrobi to dam lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Adamo:. Napisano 22 Listopada 2012 #162345 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Ty chcesz sygnature ,avatar czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jA xD Napisano 22 Listopada 2012 Autor #162383 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 tak jak ty masz tylko M&M nie wiem co to jest a czemu ? wiesz jak ty masz steam gg i nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi