ILikeIt Napisano 22 Listopada 2012 #162445 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Nick Na forum: JuniorWarring Data i godzina bana:niedawno Czas na jaki go dosta??es:zawsze Pow??d bana: Multi konto ? Nick admina: nie pamietam Opis sytuacji:Dostalem bana na forum za multikonto Dlaczego jestem niewinny: Przepraszam moja wina . Nie wiedzialem ze tu jest takie cos jak multi konto nawet nie wiedzialem ze takie cos jest najmocniej przepraszam jesli moglbym to prosilbym o ub jesli nie to trudno zale??y mi na ub poniewaz chcialem zlozyc podanie aktualnie nadrabialem stacony czas na grze chcialem pobyc na forum i zlozyc podanie jesli nie da sie nic zrobic to przepraszam i z g??ry dziekuje Pow??d: Raczej UB nie dostaniesz, jest te?? opcja odzyskaj has??o, mog??e?? z tego skorzysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R@zoR Napisano 22 Listopada 2012 #162447 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Pow??d: Raczej UB nie dostaniesz, jest te?? opcja odzyskaj has??o, mog??e?? z tego skorzysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ILikeIt Napisano 22 Listopada 2012 Autor #162458 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Ale ja proboje wyltumaczyc ze ja nie znalem hasla do poczty ja wogole nie mialem opcji odzyskac hasla myslisz ze po co mialbym 2 zakladac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendor Napisano 24 Listopada 2012 #162972 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Nie widz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R@zoR Napisano 24 Listopada 2012 #162975 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 chcialem sie zapytac o co chodzi z nim bo raz dostaje ub i po chwili ab dostaje znowu by mogl ktos to wytlumaczyc? i prosze o zamkniecie tematu juz nie jest potrzebny i watpie ze ktos bedzie sie wypowiadal w nim jeszcze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 25 Listopada 2012 Użytkownik #163202 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi