Damian :) Napisano 26 Listopada 2012 #163659 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 BUILD 5006 SERVER (0 CRC) Server # 10 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: KopCiu:p [AMXBans] Powod: 'wstaw foty na Pochylnia.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '31.128.3.8' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz sw Nick: [E]wi[X] IP:31.128.3.8 SteamID (je??li posiadasz):STEAM_0:1:49701514 Data i godzina bana:nie wiem Czas na jaki go dosta??es: na zawsze Pow??d bana: wstaw foty Nick admina: nie wiem Opis sytuacji: nie wiem Dlaczego jestem niewinny: Poniewa?? chc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendor Napisano 26 Listopada 2012 #163669 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi