Wredny Napisano 1 Grudnia 2012 #165825 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Nick: Wredny IP: 213.199.218.166 SteamID (je??li posiadasz):STEAM_ID_LAN' Data i godzina bana: na ssach pisze 1 grudnia 2012, 21:48:51 Czas na jaki go dosta??es: na zawsze... Pow??d bana: nie wiem jaki byl powod... mysle ze "normalna gra" wedlug mnie Nick admina: Szekspir Opis sytuacji: po strzelaniu w glowe kilka razy... bez powodu ban... Dlaczego jestem niewinny: gra??em z perkiem bodaj??e "ultra GLOCK" (1/4) pozniej ktos dostal odemnie headshota i za takie cos ssy nie mialem kompleteni nic innego na pulpicic oprocz cs'a wiec dlaczego? czy admini moga sobie bany dawac od tak? moze najpierw by jakos to uzasadniali a nie ktos kogos zabije kilka razy "to sie go pozbede"... wedlug mnie admin powinien sprawdzac najpierw czy ktos gra na czyms bo ja uwazam ze ten ban jest za NIC za normalna gre... http://speedy.sh/dvVc9/ss-y.rar - tu sa ssy [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: Wredny [AMXBans] Reason: 'wstaw foty na Pochylnia.pl' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '213.199.218.166' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Adamo:. Napisano 1 Grudnia 2012 #165831 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi