GaNgStEr! Napisano 2 Grudnia 2012 #166210 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Witam. Gram na servie od nie dawna i mam pare uwag, rzeczy ktore denerwuja a mianowicie: *Na servie jest wgrany plugin 'Bullet damage' - pokazuje on ile sie obrazen zadaje wrogom, plugin bardzo fajny i przydatny ale czemu nie pokazuje on wszystkich zadanych obrazen i prawie w ogole nie reaguje na he? otoz przyklad, strzelam do goscia nic mi sie nie pojawia, ze go chocby trafilem a jak wpisuje /me to sie okazuje ze trafilem go 6 razy :/, albo skanuje przez sciane, to samo, nic nie pokazuje, konczy mi sie ammo a tu nagle wybiega za sciany i mnie zabija okazujac sie ze mu zeskanowalem 80% zycia? naprawde jest denerwujace, wedlug mnie juz lepiej jakby go nie bylo niz raz dzialal jak nalezy a raz nie bo to naprawde DEKONCENTRUJE! *Druga sprawa jest monotonicznosc grania tych samych map, proponowal bym aby nie mozna bylo powtorzyc mapy dopiero wtedy gdy sie zagra 7 innych a nie jak jest teraz chyba blokada do 5 map *Czemu tez przy votowaniu mapy na nastepna jest tylko 4 propozycje map? maly wybor dlatego tez proponuje zwiekszyc do 5 a nawet 6 *Najwazniejsza rzecza jest to, ze na serverze stanowczo brakuje adminow! kiedy bym nie gral to zawsze gra jakis cziter a admin zazwyczaj sie zjawia po 1-2 godzinach od czasu kiedy zobaczylem czitera. *No i oczywiscie mile by sie gralo na innch, nowych mapach, nowych na serverze a na wielu innych bardzo popularne i przyjemne do grania, widzialem poprzedni temat i nie wypalilo bo to niby ffa ale ja nie mowie o malych mapach typy pool_day, bo widac, ze server praktycznie jest pelny do 24 tylko o takich mapach np. jak: as_oilrig - mapa z vipem, potrzebna jets tu gra zespolowa, mysle ze pasuje do ffa, a jak sie fajnie na niej gra... as_tundra cs_estate cs_rio de_anarchy de_irak de_hell de_museum de_poland de_office_rats Naprawde grajac ciagle te same mapy odechciewa sie grac na tym serverze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eL. Napisano 2 Grudnia 2012 #166217 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 1. By??y opiekun serwera (CakkaS) skonfigurowa?? ten plugin tak, aby nie by??o wida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tatus Napisano 3 Grudnia 2012 #166260 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 do map dodalbym jeszcze de_westtime. mala mapa akurat na 5v5. ale oczywiscie podpisuje sie pod autorem postu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pogromca Szpar Napisano 3 Grudnia 2012 #166270 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Pisa??em o damagu jakis czas temu to opiekun mowi ze tak ustawi?? plugin i tak ma by Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liryczny koxu:x Napisano 3 Grudnia 2012 #166275 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Zgadzam sie w sto procentach sam mialem pisac podobny temat ale mnie uprzedziles. Najwieksza bolaczka wlasnie dla mnie jest plugin 'Bullet damage' moze admini mogliby sprobowac porozmawiac z opiekunek na ten temat jeszcze raz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G@RF!3LD Napisano 4 Grudnia 2012 #166552 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Powiem wam ze ten Bullet Damag'e s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liryczny koxu:x Napisano 4 Grudnia 2012 #166780 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Mam propozycje odnosnie kampy. Irytujace sie stalo u graczy kampienie w kontach i nic nie robienie czekanie tylko az frag wejdzie im pod celownik i co najlepsze dzieje sie to na respie na mapach typu (de_kabul, de_train, de_nuke etc. oczywiscie mowie o terrortystach ktorzy powinni raszowac) czy mozna by bylo zainwestowac w plugin ktory np podpala danego gracza ktory siedzi juz te poltorej minuty na respie bo mus ie nie chce wyjsc na bs bo ffrag sam przyjdzie? Jest to naprawde nurzace i denerwujace kiedy runda ma chyba 2.50 ( dla mnie tez strasznie za dluga) to jeszcze rnda jest w fazie 0.50 a koles dalej nie wyszedl z respa bo mu sie to nie oplaca. Jak zapatrujecie sie na te mysl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G@RF!3LD Napisano 4 Grudnia 2012 #166813 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Odno??cie tego co piszesz Witus to wiesz co moim zdaniem jest to wkurzaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liryczny koxu:x Napisano 4 Grudnia 2012 #166819 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Oczywiscie ze rozumiem rodzaj tego serwera tylko taka mala propozycja aby to lekko ukrucic bo ktosz to widzial aby 2 minuty rundy kiedy runda trwa 2.50 siedziec na respie;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fiskus Napisano 4 Grudnia 2012 #166829 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Zawsze jest takie co?? jak "slap" od admina lub "zg??adzenie" i po sprawie. No chyba, ??e nie by??oby admina na serwerze, ale jak ja gram to nie zdarzy??o mi si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tatus Napisano 5 Grudnia 2012 #166909 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Volturi czekamy na Twoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaNgStEr! Napisano 5 Grudnia 2012 Autor #166981 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 wlasnie zapolnialem dodac, ze jest zdecydowanie za dlugi czas na runde!!! nie wiem dokladnie ile czasu jest na rudne cos kolo 2:30min, ale przewaznie jest tak, ze gdy zostanie sam tt lub ct to do konca rundy pozostaje grubo ponad minuta i ta osoba przewaznie kampi takze prosilbym tez o skrocenie czasu grania rundy o minimum 20sec. Samo dodanie nowych mapek malo pomoze, trzeba zwiekszyc blokade rozgrywania tych samych map do 8-9 i zwiekszenie liczby map podacz votowania na nastepna ;/// POZDRO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenovsky Napisano 5 Grudnia 2012 #167114 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 skr??ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaNgStEr! Napisano 14 Grudnia 2012 Autor #170358 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 widze olewka ;) nic tylko zmienic server Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MieTo. Napisano 14 Grudnia 2012 #170363 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 odn??wmy temat tez jestem jak najbardziej za bo to juz staje sie nudne.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G@RF!3LD Napisano 15 Grudnia 2012 #170652 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Dok??adnie Mieto tak jak m??wisz. Niech w kon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volturi Napisano 18 Grudnia 2012 #172309 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Nowe mapki mo??na wgra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liryczny koxu:x Napisano 18 Grudnia 2012 #172322 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 I tak jest progres bo od kiedy mam admina staram sie lekko wprowadzac nowe mapy do obiegu typu sunny, irak, hell czy cpl-mill. Ja prosze o mapke: http://map.oyunnetwork.com/maps/de_bahrain.bsp.html a reszta niech dorzuci 4 od siebie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaNgStEr! Napisano 19 Grudnia 2012 Autor #172405 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 http://map.oyunnetwork.com/maps/as_oilrig.bsp.html http://map.oyunnetwork.com/maps/de_poland.bsp.html http://map.oyunnetwork.com/maps/as_tundra.bsp.html http://map.oyunnetwork.com/maps/cs_rio.bsp.html Ludzie gra zespolowa - pograjmy mapki gdzie trzeba chronic vipa ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G@RF!3LD Napisano 19 Grudnia 2012 #172481 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Gangster o ile si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaNgStEr! Napisano 19 Grudnia 2012 Autor #172548 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 wez garfield sie ogarnij kto ci bedzie gral na dd2? kazdy ciagle irak,hell,musuem,chatcheu... itp nie przejdzie dd2 no way :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MieTo. Napisano 19 Grudnia 2012 #172576 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 no i chyba ju?? nie mam co do dodania hehe Jestem za jak najbardziej :D a to je??li mo??na Volturi skoro jeste??my ju?? przy tym temacie serva to wrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liryczny koxu:x Napisano 19 Grudnia 2012 #172588 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 wez garfield sie ogarnij kto ci bedzie gral na dd2? kazdy ciagle irak,hell,musuem,chatcheu... itp nie przejdzie dd2 no way :/ Jak juz chcesz byc uszczypliwy to ptrzynajmniej napisz dobrze nazwe mapy ;) *chateau Nie ma chyba co juz spamowac w temacie spelnilismy wymogi Volturiego i teraz tylko okazac cierpliwosc na spelnienie naszych prozb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G@RF!3LD Napisano 19 Grudnia 2012 #172598 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 wez garfield sie ogarnij kto ci bedzie gral na dd2? kazdy ciagle irak,hell,musuem,chatcheu... itp nie przejdzie dd2 no way :/ B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaNgStEr! Napisano 21 Grudnia 2012 Autor #173261 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 i jak tam postepy? beda te mapki wgrane? i w ogole jakas propozycja z moich wejdzie na server? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi