Skocz do zawartości

Pare spraw

GaNgStEr!

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Witam. Gram na servie od nie dawna i mam pare uwag, rzeczy ktore denerwuja a mianowicie:

*Na servie jest wgrany plugin 'Bullet damage' - pokazuje on ile sie obrazen zadaje wrogom, plugin bardzo fajny i przydatny ale czemu nie pokazuje on wszystkich zadanych obrazen i prawie w ogole nie reaguje na he? otoz przyklad, strzelam do goscia nic mi sie nie pojawia, ze go chocby trafilem a jak wpisuje /me to sie okazuje ze trafilem go 6 razy :/, albo skanuje przez sciane, to samo, nic nie pokazuje, konczy mi sie ammo a tu nagle wybiega za sciany i mnie zabija okazujac sie ze mu zeskanowalem 80% zycia? naprawde jest denerwujace, wedlug mnie juz lepiej jakby go nie bylo niz raz dzialal jak nalezy a raz nie bo to naprawde DEKONCENTRUJE!

*Druga sprawa jest monotonicznosc grania tych samych map, proponowal bym aby nie mozna bylo powtorzyc mapy dopiero wtedy gdy sie zagra 7 innych a nie jak jest teraz chyba blokada do 5 map

*Czemu tez przy votowaniu mapy na nastepna jest tylko 4 propozycje map? maly wybor dlatego tez proponuje zwiekszyc do 5 a nawet 6

*Najwazniejsza rzecza jest to, ze na serverze stanowczo brakuje adminow! kiedy bym nie gral to zawsze gra jakis cziter a admin zazwyczaj sie zjawia po 1-2 godzinach od czasu kiedy zobaczylem czitera.

*No i oczywiscie mile by sie gralo na innch, nowych mapach, nowych na serverze a na wielu innych

bardzo popularne i przyjemne do grania, widzialem poprzedni temat i nie wypalilo bo to niby ffa ale ja nie mowie o malych mapach typy pool_day, bo widac, ze server praktycznie jest pelny do 24 tylko o takich mapach np. jak:

as_oilrig - mapa z vipem, potrzebna jets tu gra zespolowa, mysle ze pasuje do ffa, a jak sie fajnie na niej gra...

as_tundra

cs_estate

cs_rio

de_anarchy

de_irak

de_hell

de_museum

de_poland

de_office_rats

Naprawde grajac ciagle te same mapy odechciewa sie grac na tym serverze.

Mam propozycje odnosnie kampy. Irytujace sie stalo u graczy kampienie w kontach i nic nie robienie czekanie tylko az frag wejdzie im pod celownik i co najlepsze dzieje sie to na respie na mapach typu (de_kabul, de_train, de_nuke etc. oczywiscie mowie o terrortystach ktorzy powinni raszowac) czy mozna by bylo zainwestowac w plugin ktory np podpala danego gracza ktory siedzi juz te poltorej minuty na respie bo mus ie nie chce wyjsc na bs bo ffrag sam przyjdzie? Jest to naprawde nurzace i denerwujace kiedy runda ma chyba 2.50 ( dla mnie tez strasznie za dluga) to jeszcze rnda jest w fazie 0.50 a koles dalej nie wyszedl z respa bo mu sie to nie oplaca. Jak zapatrujecie sie na te mysl?

• Użytkownik

wlasnie zapolnialem dodac, ze jest zdecydowanie za dlugi czas na runde!!! nie wiem dokladnie ile czasu jest na rudne cos kolo 2:30min, ale przewaznie jest tak, ze gdy zostanie sam tt lub ct to do konca rundy pozostaje grubo ponad minuta i ta osoba przewaznie kampi takze prosilbym tez o skrocenie czasu grania rundy o minimum 20sec. Samo dodanie nowych mapek malo pomoze, trzeba zwiekszyc blokade rozgrywania tych samych map do 8-9 i zwiekszenie liczby map podacz votowania na nastepna ;///

POZDRO!

• 2 tygodnie później...
  • Użytkownik

wez garfield sie ogarnij kto ci bedzie gral na dd2? kazdy ciagle irak,hell,musuem,chatcheu... itp nie przejdzie dd2 no way :/

Jak juz chcesz byc uszczypliwy to ptrzynajmniej napisz dobrze nazwe mapy ;) *chateau

Nie ma chyba co juz spamowac w temacie spelnilismy wymogi Volturiego i teraz tylko okazac cierpliwosc na spelnienie naszych prozb :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...