i po KOKO . Napisano 3 Grudnia 2012 #166318 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Nick: I po KOKO . ip: '89.68.152.99' Data i godzina bana: 03.12.2012 - 18:29:26 Czas na jaki go dosta??es:1 dzien Pow??d bana:wiem ze nie wrzucales na mnie ale bana za kulture dostajesz Nick admina: *SmYkoL* [NDL] Opis sytuacji:dostalem pierwszego bana za to ze pisalem o czitach na u@ drugiego za obrazanie Dlaczego jestem niewinny:obrazilem ale tylko dlatego ze sie zdenerwowalem napisalem do admina o trzech cheatach w tym dwoch mialem racje bo admin ich zbanowal za trzeciego dostalem bana ze nadu??ywam u@. Nie uwa??am zebym tak czesto pisal na u@ i jakies glupoty. Dostelem bana na pierwszego 5 min wr??cilem i powiedzialem adminowi co o tym mysle to dostalem bana na 24 godziny. Prosze o ub bo chcia??bym sobie jeszcze dzisiaj po gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmYkoL Napisano 3 Grudnia 2012 #166328 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 No szczerze wiedzia??em i czeka??em na Ciebie a?? rozpiszesz swoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Adamo:. Napisano 3 Grudnia 2012 #166327 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Widocznie musia??e?? admina obra??i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmitri Napisano 3 Grudnia 2012 #166330 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi