liryczny koxu:x Napisano 3 Grudnia 2012 #166391 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Sory ze pisze temat tylko po to ale nie da rady inaczej moglby ktos wejsc na ff i zbanowac kolesia o nicku Balbina. Od 15 min siedzi i gra na wh + aim a admina nie ma zadnego... prosze o szybka reakcje a pozniej o usuniecie tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DyMeK. Napisano 3 Grudnia 2012 #166408 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Wystarczy, ze nagrasz minutowe demko (komenda record "nazwa" ) gdy podejrzany gracz b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liryczny koxu:x Napisano 3 Grudnia 2012 Autor #166436 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Wszystko ladnie pieknie lecz: -Po co mam nagrywac demo jak jest hltv? -Nawet jesli nagram mu to demo to co mi to da jesli on dalej bedzie biegal na serwerze z haxem i przez kolejne pol godziny nie bedzie dalo sie grac. (gral juz ok 2 mapy. -Napisalem w temacie iz temat jest tylko po to aby dac komus znac o haxie na serwie aby dalo sie znow grac normalnie i poprosilem o odrazu jego usuniecie. -Jesli nie jest to blad serwera to kogo ze nie ma adminow? Jak dla mnie temat do zakmniecia dziekuje za szybka interwencje Fiskusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DyMeK. Napisano 3 Grudnia 2012 #166443 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Jest HLTV ale demka aktualizuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmitri Napisano 4 Grudnia 2012 #166553 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi