Ksarkson Napisano 5 Grudnia 2012 #166979 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Nick:Ksarkson IP:poni??ej SteamID (je??li posiadasz): NonSteam Data i godzina bana:oko??o 15:50 Czas na jaki go dosta??es:tydzie?? Pow??d bana:"Podszywka" Nick admina:................ Opis sytuacji:Wchodze na serwer i patrze, ??e nie mam lvl na mentosie. Wchodze jeszcze raz ale nadal to samo tak wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nienawisc! Napisano 5 Grudnia 2012 #167007 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Mam takie jedno zasadnicze pytanie, czy przeczyta??e?? opis jaki ma na gg, Opiekun sklepu? Oto co pisze w opisie: Zmiany hase?? zawieszone do czasu uruchomienia sklepu! Nie oburzaj si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksarkson Napisano 5 Grudnia 2012 Autor #167045 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Ja sie z nim nie zamienia??em. Has??o pewnie dosta?? od ziombala bo z nim sie zamienia??em ale jak sie okaza??o ??e on ma perma to powiedzia??em ??e cofam zamiane i ma nikomu moich pas??w. A co do konsultanta to nie wiedzia??em ??e jest nieczynny bo mam stare gg a on ma numer +17 mln(chyba) i na starym gg pokazuje si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 9 Grudnia 2012 #168588 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi