siemaaa Napisano 8 Grudnia 2012 #167884 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Nick: Co Ty Wiesz O Zabijaniu ? IP: Nick: IP: 109.243.27.216 SteamID (je??li posiadasz): STEAM_0 : 1 : 35122501 Data i godzina bana: Nie wiem bo kole?? do sta?? na to samo ip Czas na jaki go dosta??es: Perm Pow??d bana: ss Nick admina:Nie wiem Opis sytuacji: Z rana wbijam na server a tu ban :o Dlaczego jestem niewinny: Nie gra??em po takim nickiem i gram tylko na Steam ;) , kole?? mia?? to samo ip. Wycinek z Konsoli : Server # 17 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: $RybsoNs$ [AMXBans] Reason: 'wstaw foty na www.Pochylnia.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '109.243.27.216' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your console. Prosze o Ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceOne Napisano 8 Grudnia 2012 Użytkownik #167886 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi