Xaderon Napisano 10 Grudnia 2012 #169078 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Ja sie pytam ocb? bo nie wiem wbilem pierwszy raz dzis na serwa, siedze z minute na spect mapa nuke i perm za aktywny? moze ktos sie podszyl podemnie i latal odpalony? w kazdym razie z admow zauwazylem chyba tylko redhead Nick: Xaderon IP: 193.59.181.193 SteamID (je??li posiadasz): - Data i godzina bana: 10.12 kilka min po 20 Czas na jaki go dosta??es: perm Pow??d bana: aktywny Nick admina: nie wiem, zauwazylem na serwie tylko redhead Opis sytuacji: siedze z min na spect i ban Dlaczego jestem niewinny: nigdy nie bylem odpalony? mozecie zrobic jakies ssy, juz mailem kilka razy robione i nic nie bylo i nie bedzie a jak aim czy cos to napewno niew bylem to ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceOne Napisano 10 Grudnia 2012 Użytkownik #169082 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi