M.M.M Napisano 15 Grudnia 2012 #170857 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Opis Sytuacji: Wchodze Sobie Na Serwer Wybralem Postac I Nagle Ban :( [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: M.M [AMXBans] Reason: 'Podejrzenie o czity' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '83.8.107.45' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check you Godzina Bana:okolo 19:00 Dzisiaj Dlaczego Jestem Nie Winny Poniewa?? Nie Czitowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Adamo:. Napisano 15 Grudnia 2012 #170874 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Zosta??e?? automatycznie zbanowany przez serwer tak mi si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.M.M Napisano 15 Grudnia 2012 Autor #170895 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Opis Sytuacji: Wchodze Sobie Na Serwer Wybralem Postac I Nagle Ban :( [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: M.M [AMXBans] Reason: 'Podejrzenie o czity' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '83.8.107.45' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check you Godzina Bana:okolo 19:00 Dzisiaj Dlaczego Jestem Nie Winny Poniewa?? Nie Czitowalem Nie Wiem Sk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NISEN ZS Napisano 15 Grudnia 2012 #170903 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Nie wazne kto czitowa?? jedno IP wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.M.M Napisano 16 Grudnia 2012 Autor #170906 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 To co ze jedno ip? niech jakis admin sprawdzi temat !!! Dodano: 16 grudzie?? 2012 - 11:15 HALOO To Dostane Ub? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 21 Grudnia 2012 Użytkownik #173015 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi