M3lk0r Napisano 15 Grudnia 2012 #170864 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Nie wiem ktory to admin dal mi bana za obraze ale moze sie tu przyzna bo bo w sumie ban mogl mi sie nalezec, chce tylk ozaznaczyc ze obrazilem kolesia ktory cala poprzednia mape gral na aimie z awp a admin zamiast sie zajac nim to woli rozdawac bany za obraze. wspomne tez jeszcze ze mam zapisy w consoli jak na poprzedniej mapie pol servera wyzywalo tego aimera i jakos bana nie dostalo wiec nie wiem o co zapierdala temu ktory dal mi tego bana, niech uspokoi estrogen i zajmie sie lepiej czitami a nie dawaniem banow za obrazanie kogos kto gra na czitach. osobiscie uwazam ze nazwanie kolesia ktory gra na aimie i wh 'kutasem je***ym' nie jest w stosunku do niego obrazliwe. dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trawka Napisano 15 Grudnia 2012 #170868 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Nie musieli??cie wyzywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Adamo:. Napisano 15 Grudnia 2012 #170869 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Witam M3lk0r. Dosta??e?? bana za obraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3lk0r Napisano 15 Grudnia 2012 Autor #170875 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Ciesze sie bardzo, nie wiedzialem ze to Ty, myslalem ze to jakis admin ktorego nie znam i ze siedzial na serverze dluzej nie reagujac na to co mu ludzie pisza i na to ze gosc lata z aimem to sie lekko unioslem ^ Spale lola to mi przejdzie , n Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DyMeK. Napisano 15 Grudnia 2012 #170878 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi