Skocz do zawartości

Celowy fk admina

GaNgStEr!

Rekomendowane odpowiedzi

Otoz gramy sobie na snowie,, jakis ct prowadzi a pomagal mu rowniez admin Ranger poszlismy do terrarium, zostalo nas wkoncu 3 reszta sie pobuntowala, byla chyba zabawa w ostatnia reakcje a prowadzacy zmylil i powiedzial pierwsza reakcja to wszyscy podskoczyli, procz mnie to prowadzacy wszystkich pozabijal ja mialem zyczenie,a oczywiscie ranger iz mnie nie lubil nie wypuscil mnie z terrarium i wlanczal 1,2,3 do tad az mnie zabije i zabilo... nawet nie dal wybrac zyczenia, zeby jeszcze dal fd lub powiedzial sory to okej ale on mial centralnie to w dupie ;)

DOWOD: http://hltvdl.zabijaka.pl/pobierz/15753/hltv-1355930880-1355932529-jb_snow.dem.zip

to byla chyba przedostatnia runda na demku

tak dostalem polecenie "gangster masz zyczenie" nie bron rangera chlopaku bo ja rozumiem zeby mi dal fd czy cos.... a on celowo to wlanczal az mnie zabije i to nie 1 raz kiedy a zreszta bez dowodow nie bd pisal ale coz. Malo tego na nastepnej mapie pisalem rangerowi na admin sayu cytuje "POWIEDZ TYLKO SORY TO NIE NAPISZE SKARGI" a on ciagle spamil zebym szedl na forum... MakaVelli mi swiatkiem.... takze nie rozumiem zachowania tego mlodziutkiego admina

czy ty nerq masz IQ rzedu 30pkt, czy co z toba jest nie tak? tez nie wiem z jakiej racji masz admina skoro wedlug ciebie ostatni wiezien ktory przezyl,wykonujac wyszstkie polecenia poprawnie i sie nie buntowal powinien zostac zabity i pewnie buntownik, ktory zostal ostatni wg ciebie ma zyczenie tak? w takiej sytuacji ct powinni zabic wszytskich buntownikow i wtedy bym mial zyczenie a nie jak to ranger zrobil mnie zabil.... -.- jeszcze raz przypomne celowo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...