GaNgStEr! Napisano 19 Grudnia 2012 #172491 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Otoz gramy sobie na snowie,, jakis ct prowadzi a pomagal mu rowniez admin Ranger poszlismy do terrarium, zostalo nas wkoncu 3 reszta sie pobuntowala, byla chyba zabawa w ostatnia reakcje a prowadzacy zmylil i powiedzial pierwsza reakcja to wszyscy podskoczyli, procz mnie to prowadzacy wszystkich pozabijal ja mialem zyczenie,a oczywiscie ranger iz mnie nie lubil nie wypuscil mnie z terrarium i wlanczal 1,2,3 do tad az mnie zabije i zabilo... nawet nie dal wybrac zyczenia, zeby jeszcze dal fd lub powiedzial sory to okej ale on mial centralnie to w dupie ;) DOWOD: http://hltvdl.zabijaka.pl/pobierz/15753/hltv-1355930880-1355932529-jb_snow.dem.zip to byla chyba przedostatnia runda na demku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DyMeK. Napisano 19 Grudnia 2012 #172505 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Nie zosta??e?? sam na mapie wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nerq. Napisano 19 Grudnia 2012 #172512 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Po 1 : nie mia??e?? ??yczenia Po 2 : Mo??e dosta??e?? jake?? polecenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaNgStEr! Napisano 19 Grudnia 2012 Autor #172552 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 tak dostalem polecenie "gangster masz zyczenie" nie bron rangera chlopaku bo ja rozumiem zeby mi dal fd czy cos.... a on celowo to wlanczal az mnie zabije i to nie 1 raz kiedy a zreszta bez dowodow nie bd pisal ale coz. Malo tego na nastepnej mapie pisalem rangerowi na admin sayu cytuje "POWIEDZ TYLKO SORY TO NIE NAPISZE SKARGI" a on ciagle spamil zebym szedl na forum... MakaVelli mi swiatkiem.... takze nie rozumiem zachowania tego mlodziutkiego admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nerq. Napisano 20 Grudnia 2012 #172634 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Nie mia??e?? ??yczenia bo by??o 2 uciekinier??w wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaNgStEr! Napisano 20 Grudnia 2012 Autor #172655 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 czy ty nerq masz IQ rzedu 30pkt, czy co z toba jest nie tak? tez nie wiem z jakiej racji masz admina skoro wedlug ciebie ostatni wiezien ktory przezyl,wykonujac wyszstkie polecenia poprawnie i sie nie buntowal powinien zostac zabity i pewnie buntownik, ktory zostal ostatni wg ciebie ma zyczenie tak? w takiej sytuacji ct powinni zabic wszytskich buntownikow i wtedy bym mial zyczenie a nie jak to ranger zrobil mnie zabil.... -.- jeszcze raz przypomne celowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DyMeK. Napisano 20 Grudnia 2012 #172658 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Nerq to je??li zostaje ostatni kole??, kt??ry wykonuje polecenia to albo CT nakazuje mu pokaza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaNgStEr! Napisano 20 Grudnia 2012 Autor #172672 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 jak tak sobie ogladnalem to demko to inni gracze tez sie skarzyli na rangera, ze free killuje, nie wiem w ogole za co zabil tego free daya w tej rundzie co mnie tez zfk(ostatniej) ale to juz inna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DyMeK. Napisano 20 Grudnia 2012 #172681 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Poczekajmy jeszcze co powie nam na to ranger oraz na decyzj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sweeper Napisano 21 Grudnia 2012 #173097 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi