Fazi1987 Napisano 20 Grudnia 2012 #173010 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Nick:Fazi` IP:neo SteamID (je??li posiadasz):"Fazi`" 120 STEAM_0:0:26529697 Data i godzina bana:kolo 5 min temu Czas na jaki go dosta??es: perm Pow??d bana:'wstaw foty na Pochylnia.pl' ( fot brak) Nick admina:chyba 666 Opis sytuacji:co tu opisywac gram i ban Dlaczego jestem niewinny: hehe jakie pytanie nie winny. bo nie mam czitow prosze o ub i 40 exp za mape bo bym wygral. gram 6 lat z czego ponad 2 na steamie i przez dwa lata i pol mam ponad 4k godzin na steamie. z gory dziekuje i chcialbym dostac szybko ub tak jak szybko to napisalem bo chce dzis zagrac i jutro rano bo na 14 do pracy. sa ssy myslalem ze bedzie nazwa mapki a tu nazwa jest hallife juz wstawiam. jezeli w ciagu 10 h mam wstawic ssy to bardzo bym prosil o ub w ciagu 10 h dziekuje i pozdrawiam a oto link Zippyshare.com - ssy.rar tak poztym ssy to przezytek mam adma na innej serwerowni. wstaw demko to jest dowod bo sa czity co w czasie ssow sie wylaczaja. i tak wogole powiedz mi jak bym mial wh to jak bym wiedzial ze koles sie respi za mna? chyba go slyszalem, chyba ze posiadam wh z lusterkami i widze co sie dzieje za mna przez sciany? widac ewidentnie na demku ze slychac jak ktos sie respi za mna i widze na radzarze ze to nei moj. dziekuje dobranoc mam nadzieje ze rano bedzie ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 21 Grudnia 2012 #173012 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi