OoXXoO Napisano 24 Grudnia 2012 #174503 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Witam wchodze sobie na server i widze ze dosta??em niby bana ale najlepsze jest to ze to nie ja prosze o Ub poniewaz ten gosc ma takie samo ip jak ja Kopia z Konsoli : Server # 3 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina PaZuR^^. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: MaxFreze [AMXBans] Powod: 'wstaw foty na Pochylnia.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '193.59.41.2' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swo Pozdrowienia [ThC] lagger :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunatic Napisano 24 Grudnia 2012 Zbanowany #174504 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Je??eli posiadasz, steam, to podaj sid, a je??eli nie masz steam'a to nie masz co liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OoXXoO Napisano 24 Grudnia 2012 Autor #174506 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Nie mam steam ... gram na Cs v48 co sam sobie generuje sid ale przeciez to chyba nie jest oryginalne chyba to cos zmieni to moge podac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Adamo:. Napisano 24 Grudnia 2012 #174508 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi