NaTiv Napisano 26 Grudnia 2012 #175359 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Witam.. Tak to wygl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KosiorBW Napisano 26 Grudnia 2012 Użytkownik #175364 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Niech zmaka wrzuci ssy i oboje dostaniecie ub je??eli nie wrzuci ss administracja zamknie temat z powodem : Administracja nie odpowiada za to samo ip graczy. 2 opcja masz steam ? to podaj SID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTiv Napisano 26 Grudnia 2012 Autor #175391 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Posiadam Steam lecz dawno z niego nie korzysta??em.. Postaram sie go przywr??ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R@zoR Napisano 26 Grudnia 2012 #175451 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Gracz d:Zmaka_PL:b dosta?? bana on te ssy dostal ode mnie teraz patrzalem czy je mam wogole w kompie i je dac zeby nie bylo ze nie wchodze na forum czy cos w tym stylu i patrze i ich nie mam o.O nwm dlaczego jesli ja nie mam ich to gracz ktory dostal banna tez ich nie bedzie mial (chyba)wiec prosze o ub dla gracza i odrazu sprawa sie wyjasni ostatnie ssy ktore mam sa na nick i folu you wiec prosze o ub dla tego gracza ktory dostal ssy nwm dlaczego sie nie zapisaly zrobie reinstal cs-a i moze wtedy beda sie zapisywac sory za klopot jak co ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceOne Napisano 26 Grudnia 2012 Użytkownik #175525 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi