mechaniczneEgo Napisano 2 Stycznia 2013 #178428 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Witam . Nigdy nie gralem na tej serwerowni . Lecz gdy chcialem wejsc na serwer typu aim/hs czy dm jest ban : AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: Morderca [AMXBans] Reason: 'wstaw foty na Pochylnia.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '91.192.165.121' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your Problem tkwi w tym , ze to nie ja . Nie tylko u was mam bana bo jakis pajac z ns ktory ma takie samo ip jak ja banuje wszystkie serwery . w sumie ja gram tylko dmy i aimy i only steam ale ban poszedl na wszystkie serwery . Mam internet tzw osiedlowke i jak leci ban na ip to na wszystkich z osiedla . Jak jest jakas mozliwosc odbanowac to elegancko jak nie to trudno ;) z farcikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Michal:. Napisano 2 Stycznia 2013 Użytkownik #178443 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Podaj swoje SID. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mechaniczneEgo Napisano 2 Stycznia 2013 Autor #178450 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 STEAM_0:0:36683704 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 2 Stycznia 2013 Użytkownik #178456 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi