Infooo Napisano 2 Stycznia 2013 #178533 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 dostalem 1 warna za to ze nie uzasadnilem swojej wypowiedzi okej moze i nie byla ale teraz to napisalem uzasadnienie To Moj Post W podaniu o admina: ja tak samo cie wogole na serwerze nie widzialem jestem na nie Link do tematu:http://pochylnia.pl/topic/52709-sprobowac-kazdy-moze/ pozostali tez dostali tacy jak West MalibuAC Nie wiem jak mialym to uzasadnic ze go na serwerze nie widzialem ale pozdro nie zamykaj odrazu tego tematu niech ekipa forum oraz gracze sie wypowiedza niech bedzie sprawiedliwosc na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmitri Napisano 2 Stycznia 2013 #178582 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 §3.Kompletny zakaz pisania post??w typu: "regulamin spe??niony jestem na tak", "wiek - jestem na nie" itp. §4.Ka??da wypowied?? musi by Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Infooo Napisano 2 Stycznia 2013 Autor #178614 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 ja uzasadnilem swoja wypowiedz w sumie to napisalem i uzasadnilem jednoczesnie ze gra malo na serwerze dlatego jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max337 Napisano 2 Stycznia 2013 #178740 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Podpatrz jak inni rozpisuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teeesik Napisano 3 Stycznia 2013 #178764 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Cz??owieku, sp??jrz w inne podania, jak ludzie si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Infooo Napisano 3 Stycznia 2013 Autor #178845 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 a na co mam pisac poezja po prostu pisze ze jestem na nie bo cie czlowieku zadko widze na serwerze to na co mam sie rozpisywac nie pisze to dla jakiegos admina nie pisze tego dla haxa ale do ciebie zebys troche pogral na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max337 Napisano 3 Stycznia 2013 #178891 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 no w??a??nie "??adko"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volturi Napisano 3 Stycznia 2013 #178900 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi