Laska_Z_olk Napisano 7 Stycznia 2013 #180599 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Nick : Laska_Z_olk IP : zmienne Nick Laska_Z_olk Adres IP Ukryty Typ Bana IP Pow??d Bana wrzuc screeny na Pochylnia.pl Wykonano 06.01.2013 - 11:22:49 Wygasa Nie okre??lono Zbanowny przez Darek. Zbanowany na Pochylnia.pl [Only DD2] @ Zabijaka.pl (de_dust2) link do ss'??w : http://www.sendspace.com/file/lnqnkp PS: Wiem, ??e up??yne??o wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek Napisano 7 Stycznia 2013 Użytkownik #180605 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 SSy clear, co do mojego bana jestem za ub (bana da??em Ci wieczorem dlatego nie patrze na ten czas wrzucenia ss??w tak bardzo). Z tym od Tatusia si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laska_Z_olk Napisano 7 Stycznia 2013 Autor #180607 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 SSy clear, co do mojego bana jestem za ub (bana da??em Ci wieczorem dlatego nie patrze na ten czas wrzucenia ss??w tak bardzo). Z tym od Tatusia si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 7 Stycznia 2013 Użytkownik #180608 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi