SzampiOrgina?? Napisano 8 Stycznia 2013 #181031 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Nick:Szampi IP:194.183.46.129 SteamID (je??li posiadasz): Data i godzina bana:oko??o 14:30 Czas na jaki go dosta??es:Na Zawsze Pow??d bana:Aktywny Ban Nick admina: Raczej na serwie by?? tylko Parian Opis sytuacji:http://pochylnia.pl/topic/53375-szampi-jakies-nieporozumienie/ Dlaczego jestem niewinny: Server # 29 Unable to initialize DirectSoundCapture. Trying waveIn.U???yto identyfikatora urz???dzenia, kt???ry jest poza zakresem tego systemu. Unable to initialize wave input. You won't be able to speak to other players through a microphone. Szampi connected Couldn't open file overviews/de_westwood_big.txt. Using default values for overiew mode. Couldn't open file overviews/de_westwood_big.txt. Using default values for overiew mode. Kicked :Masz bana. Sprawdz konsole JOO tutaj jest wed??ug wzoru. Mam jeszcze 1 pytanie jak (mo??e) dostan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parian Napisano 8 Stycznia 2013 Użytkownik #181104 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Ot???? kolego UB nie dostaniesz wg mnie, poniewa?? gra??e?? na aktywnym banie tyle z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzampiOrgina?? Napisano 8 Stycznia 2013 Autor #181116 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 ale jak stwierdzi?? JOO moje IP z IP "czitera", kt??ry gra?? wcze??niej si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DyMeK. Napisano 8 Stycznia 2013 Użytkownik #181138 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi