Podw??jny Napisano 8 Stycznia 2013 #181108 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Prosze o odbanowanie mnie mam nick Podw*j[ny] i kiedy ostatni raz gra??em oko??o 2 dni temu nie mia??em jeszcze bana : BUILD 5758 SERVER (0 CRC) Server # 33 Couldn't find map maps/de_dust2002.bsp, server will download the map [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: N0THING [AMXBans] Reason: 'Grzecznie mowiac. wy***rdalaj.' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '91.222.119.150' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. CheckBana dosta?? niejaki N0THING gracz ten ma zapewne zmienne IP i graj ju?? na innym nick-u. Prosze o odbanowanie mnie. Prosze o odbanowanie mnie. Prosze o odbanowanie mnie. Prosze o odbanowanie mnie. Prosze o odbanowanie mnie. Nie pierwszy raz takie co?? mi si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`SuciaK Napisano 8 Stycznia 2013 Użytkownik #181114 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Macie pewnie takie samo ip Nie masz staem to chyba UB nie b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podw??jny Napisano 8 Stycznia 2013 Autor #181117 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 ju?? nie mam stima od 1 msc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Michal:. Napisano 8 Stycznia 2013 Użytkownik #181128 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi