GaNgStEr! Napisano 9 Stycznia 2013 #181512 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Nie wiem gdzie o tym pisac a wiec wale tutaj :D dzis w ciagu dnia ktos mi wytracil 800 reputacji(nie wiem jak to tak szybko zrobil, admini nie domysleli sie czy co ;P) i takie pytanie czy jak znajde demko na ktorym sie podszywa ktos pode mnie to da sie jakos jego ip wyciaganac? albo w logach serva sprawdzic jakos? swoja droga powinna byc tu bezplatna rezerwacja na nick szok... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DyMeK. Napisano 9 Stycznia 2013 #181516 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Ale rezerwacja jest p??atna i je??li chcia??by?? unikn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaNgStEr! Napisano 9 Stycznia 2013 Autor #181523 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 no to bardzo mnie to cieszy, zbieralem reputacje odkad gram na tym modzie zeby jakies dziecko neo wytracilo to w 3h -.- i nawet nie da sie go ukrac ;/ jak juz pisalem rezerwacja na nick powinna byc tu darmowa a przynajmniej mogli byc dac od 50+ przegranych godzin -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tacowski Napisano 9 Stycznia 2013 #181554 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi