Kacper12 Napisano 11 Stycznia 2013 #181876 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Nick:ProGamer IP:77.254.75.130 SteamID (je??li posiadasz):STEAM_0:1:48601120 Data i godzina bana: 7, 8 lub 9 stycznia Czas na jaki go dosta??es:perm Pow??d bana:Aktywny ban Nick admina:Parian Opis sytuacji:Gram sobie wbija parian i pisze do mnie:progamer . ja napisalem co . on:od kiedy grasz na tym nicku . gdzies od roku a on:to masz aktywnego. Dlaczego jestem niewinny:Poniewarz nie dostalem bana ani w poprzednim miesiacu ani w tym wszystkie sprawy z banami zostaly doprowadzone do konca admin jak mi sie wydaje jest nowy. Sprwadzalem w bazie danych z banami i nie bylo bana tyly tylko na Cod:DM ale to nie moje bany na ten sam nick nie wiem moze admin sie pomylil prosze o rozpatrzenie tej sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parian Napisano 11 Stycznia 2013 Użytkownik #181881 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 http://bany.pochylnia.pl/search.php Wpisz sw??j nick w wyszukaj. Tym si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceOne Napisano 11 Stycznia 2013 Użytkownik #181883 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi