Nasienie ZLA os Napisano 18 Stycznia 2013 #185139 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 co ty mi czlowieku mowisz ? z kim ty wspulpracujesz ? chyba z misiem puchatkiem !!! H@ ma bana na BL ! jak bys nie wiedzial!!! ADMIN sas ma bana na BL i AC i ma admina i gra ... wiec o jakiej ty wspulpracy mi tu piszesz czlowieku ? pokaz mi to demo na ktorym stwierdzasz ze jestem odpalony ? masz dowody na to to to pokaz !!!! chyba ze to tylko twoja wyobraznia ... albo teraz sie gupio zrobilo bo zgury potraktowales mnie jako odpalonego bo mam bana na BL !!! czekam na UB albo dowody !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 18 Stycznia 2013 #185142 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmitri Napisano 18 Stycznia 2013 #185247 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Automatyczna wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi