czemu24h Napisano 18 Stycznia 2013 #185222 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Witam jest taki gracz ktory ma vipa wykpionego ( jego nick to : suS ) gosc jest magiczny na mapce de inferno mial staty 28 do 2 zabicie goscia graniczy z cudem niezdazysz go zauwazyc a juz zostajesz przez niego zabity koles slyszy nawet tych graczy ktozy stoja nieruchomo skampieni i nie raz i nie dwa zdazylo mu sie zabic takiego kampera tylko zdrza mu sie to za kazdym razem . Jestem pewien ze koles ma WH bo wcale sie z tym niekryje jedzie na beszczelnego pewnie dlatego ze ma wykupionego VIPa . Czy vip sprawia ze jest sie nietykalnym admini serwera banowali ludzi za bluzgi, a tego suSa nieruszyli chociaz napewno wiedzieli ze ma wh gdyz dawalem o tym znac na u@ (ciezko bylo niezauwazyc ze ma wh gracze z przeciwnej drurzyny tez nazekali ze nie da sie grac ) . widze dwa wyjasnienia calego tego zajscia*mowiac skromnie* pierwsza opcja : VIP jest nietykalny i ma prawo czitowac bo placi za tego VIPa 2 opcja (ta prawdopodobna bo ta pierwsza hipoteze napisalem dla zartow ale wyglondalo to wlasnie w ten sposob ktory opisalem przy pierwszym akapicie w pierwszej opcji ) jest taka ze admini sami graja na wh i dlatego niezrobili mu ssow . P.S zrobienie ssow niepowinno byc problemem a raczej obowiaskiem admina serwera ( PODCZS GDY BANUJE INNCH GRACZY RZEKOMO ZA WYZWISKA * A RACZEJ ZA OSKARZENIA W KTORYCH GRACZ ANI RAZU NIE ODNIUSL SIE WULGARNIE* OSKARZANY GRACZ BRONIL SIE WYZWISKAMI W POSTACI WULGARNYCH OKRESLEN KIEROWANYCH POD ADRESEM OSKARZYCIELA KTORY DOSTAL BANA WYZYWAL GO OD KU..W czescI OD ROWERA ITP POMIMO TO GRAL DALEJ skoro banuje sie ludzi za tak smieszne zeczy to moze by zajac sie rowniez cziterami ktozy naprawde przeszkadzaja w normalnej grze. podaje ip serwera na ktorym mialo miejsce to .... wsumie nie wiem jak to nazwac a o to ip serwera : 79.133.192.40:27035 proponuje cos z tym zrobic poniewaz takie zajscia sa dyshonorem dla calej serwerowni POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 18 Stycznia 2013 #185223 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 sus jest to admin, ma bana na BL co zg??osi??em ju?? do Volturiego i Twina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teeesik Napisano 18 Stycznia 2013 #185235 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Pisz zgodnie z zasadami ortografii.. I dzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enzoka Napisano 18 Stycznia 2013 #185266 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Jak ju?? podawa??em w sb: http://banid.pl/kto?to=0:1:16574359 http://steamcommunity.com/profiles/76561197993414447 http://banid.pl/pub?liczne=0:1:16574359 - hahahha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SASik Napisano 18 Stycznia 2013 #185289 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 No witam. Powtarzalem to juz kilkukrotnie wielu gracza. Ban ktory posiadam na BL jest tak na prawde wlasnoscia poprzedniego wlasciciela mojego konta steam, nie mam z nim nic wspolnego. No oprocz tego ze jest to teraz moje konto steam:) z tego co kiedys tam szperalem dowiedzialem sie ze byl on za gre na skryptach na laki i chyba wh. Jezeli ktos uwaza ze gram na wh to prosze o przedstawienie dowodow najelepiej w postaci demka PZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly wacek Napisano 18 Stycznia 2013 #185291 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 sus jest to admin, ma bana na BL co zg??osi??em ju?? do Volturiego i Twina. Wystarczy??o to zg??osi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galkovsky Napisano 18 Stycznia 2013 #185292 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 "28. Bany za u??ywanie wspomagaczy na portalach blacklisted.pl, anticheat.pl, azereus.pl oraz w lidze ESL s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tacowski Napisano 18 Stycznia 2013 #185293 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 SASik'" data-cid="185289" data-time="1358523580">Ban ktory posiadam na BL jest tak na prawde wlasnoscia poprzedniego wlasciciela mojego konta steam Ja my??l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek Napisano 18 Stycznia 2013 #185300 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Rejestruj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KosiorBW Napisano 18 Stycznia 2013 #185302 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Dobra odebranie admina okej. Ale nie banujcie ch??opa za to ,??e kupi?? taki steam ,a nie inny.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoveRxPompA Napisano 18 Stycznia 2013 #185304 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 To , ??e ch??opak kupi?? takiego Steama a nie innego to nie znaczy , ??e gra na tych wspomagaczach. Sprawdzcie jakie?? demka je??eli si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly wacek Napisano 18 Stycznia 2013 #185305 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 To , ??e ch??opak kupi?? takiego Steama a nie innego to nie znaczy , ??e gra na tych wspomagaczach. Sprawdzcie jakie?? demka je??eli si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tacowski Napisano 18 Stycznia 2013 #185312 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 MOVER'" data-cid="185304" data-time="1358524843">To , ??e ch??opak kupi?? takiego Steama a nie innego to nie znaczy , ??e gra na tych wspomagaczach. No nie znaczy, ale zdjagnozowac tez nie jestes w stanie ze to nie on. Poza tym normalni userzy sa za to banowani i tez nie wiemy czy to on bo twierdzi ze kupil taki steam. Ten punkt regulaminu jest akurat jasny i nie ma od niego zadnych odstepstw. Mysle ze sprawa jest jasna i ban sie nalezy jak najbardziej. Nie zapoznanie sie z regulaminem nie oznacza odstepstw od kary. A co do banow na serwerach publicznych to powiem szczerze ze pierwszy raz widze tyle banow na jednym koncie... Chyba slepym trzeba byc aby taki szmelc kupic, ja to bym go z doplata nawet nie wzial :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 18 Stycznia 2013 #185313 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Ja bym mu pozwoli?? by Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoveRxPompA Napisano 18 Stycznia 2013 #185318 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 To co ja robi??em 2 lata temu za szczeniaka to bylo i mine??o. Nie bede specialnie Steama zmienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tacowski Napisano 18 Stycznia 2013 #185319 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Ja uwazam ze ten temat Administracja powinna zamknac i sie z tym zapoznac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 18 Stycznia 2013 #185320 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 My??l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly wacek Napisano 18 Stycznia 2013 #185322 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Powtarzam to raz enty, ban jest na sid nie na osob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trolls Napisano 18 Stycznia 2013 #185343 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Dodam do tego co?? od siebie Banid.pl | Sprawdzanie ban??w na serwerach publicznych Kolega Sasik posiada bany na przewa??aj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czemu24h Napisano 18 Stycznia 2013 Autor #185346 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 sus jest to admin, ma bana na BL co zg??osi??em ju?? do Volturiego i Twina. Bardzo dziekuje Ci za pomoc napewno obejze Twoj filmik dam lape w gore i pode??le kolegom na gg jesli sa jak ja zarejstrowani na youtube to tez dadza po lapce jak njarazia moge w stu procentach biecacaC Ci jedna lapke od siebie bo niemoge powiedziedzec ze ktos jeszcze da zanim tego nie zrobi ale raczej dadza po lapce :D najpierw jesze musze odpisac sporej ilosci ludzi ktozy zainterosowali sie tym tematem nie sadzilem ze w godzine czasu no moze dwie godziny tyle osob sie tym zainteresuje Dodano: 18 stycze?? 2013 - 18:37 Pisz zgodnie z zasadami ortografii.. I dzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fight_lapa Napisano 18 Stycznia 2013 #185369 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 czemu24h powiedz na kogo ty skarge napisales ? na suSa czy na SASa ? bo w pierwszym poscie napisales ze suS a wszyscy zajeli sie SASem a to sa dwie rozne osoby z tego co mi wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 18 Stycznia 2013 #185371 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Na forum mo??na zmienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi