Infooo Napisano 22 Stycznia 2013 #187071 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Nick:Info?!.O.o IP:31.63.184.188' SteamID (je??li posiadasz):Nie Posiadam Data i godzina bana: Czas na jaki go dosta??es:1h Pow??d bana:TXT Nick admina:Teeesik Opis sytuacji:TO tak wbijalem do kampy zostalo okolo 7 sekund do konca zabili mnie i wtedy zostalo jak sie zrespilem jakies 3 sekundy wiec wskoczylem na murek i znowu skoczylem a tam txt wiec odrazu zszedlem to moze bylo na 1 sekunde na txt nie chcialem tam wejsc przypadkowo lecz po mimo ze tam nie kampilem nie siedzalem lecz odrazu zeskoczylem i tak mi dal bana..... Dlaczego jestem niewinny:poniewaz nie kampilem nie przeszkadzalem koniec rundy byl przypadkowo bylem tam oraz tam nawet na 1 sekunde nie bylem prosze o ub a jestli ktos zamknie sprawe z powodu ze ban juz minol to prosze tego nie robic niech gracze sie wypowiedza nikomu nie przeszkadzalem w grze nic zlego nie zrobilem a msci sie przez ta skarge ktora zalozylem na teeesika: prosze o ogarniecie tego admina opniewaz go naduzywa i za byle gowno mi bedzie dawal bana ja sobie nie pozwole na takie traktowanie zlamal regulamin wiec musialem to zglosic teraz caly czasma problemy do mnie zamiast ogarnac sie i nie robic tego wiecej on nie zasluguje na tego admina jak tak dalej bedzie odejde od serwerowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enzoka Napisano 22 Stycznia 2013 #187072 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 By??e?? na txt? By??e??. Gratuluje Teeesik'owi czujnego oka. Oby tak dalej. - Ban s??uszny. - Je??eli, my??lisz, ??e Teeesik robi co?? niezgodnego z regulaminem, z?????? skarg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teeesik Napisano 22 Stycznia 2013 #187074 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Hahahaa, jak mog??e?? wbi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Infooo Napisano 22 Stycznia 2013 Autor #187075 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 bylem przez 1 sekunde......... co ja zlego zrobilem ?! on sie na mnie uwzial za to ze zlozylem na niego skarge nie ma juz sprawiedliwych adminow na zombi tak jak bylo kiedys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teeesik Napisano 22 Stycznia 2013 #187076 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 By??e?? przez jakie?? 5-10 sekund co r??wnie?? si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enzoka Napisano 22 Stycznia 2013 #187078 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Info, obra??asz mnie? Zwyk??y przypadek, ogl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Infooo Napisano 22 Stycznia 2013 Autor #187083 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 ale co ja zrobilem powiedz mi komus popsulem gre nie rozumiesz ze on to specjalnie zrobil?! Dodano: 22 stycze?? 2013 - 12:33 ty zlamales regulamin teeesik i co sam zobie dales bana dobre opiekunowie powinni ci kare dac a nie ty sam sobie ... to nie ma sensu to co ja tez moglem sam siebie ukarac?! i jeszcze ten bug workami to bylo specjalnie nie przypadkowo ......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teeesik Napisano 22 Stycznia 2013 #187085 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 nie ogarniesz'" data-cid="187083">Wchodzenie w miejsca trudno dost Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enzoka Napisano 22 Stycznia 2013 #187086 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Info, prosi??em aby?? si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Infooo Napisano 22 Stycznia 2013 Autor #187091 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 dobra widzeze to nie ma sensu taka jest sprawiedliwosc admin sam sobie wymierza kare a ja dostaje za nic.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enzoka Napisano 22 Stycznia 2013 #187092 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Tacowski, Dymek czy jacy?? wy??ej postawiona Administracja, prosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 22 Stycznia 2013 #187108 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi