Skocz do zawartości

Ban Za txt by teeesik

Infooo

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick:Info?!.O.o

IP:31.63.184.188'

SteamID (je??li posiadasz):Nie Posiadam

Data i godzina bana:

Czas na jaki go dosta??es:1h

Pow??d bana:TXT

Nick admina:Teeesik

Opis sytuacji:TO tak wbijalem do kampy zostalo okolo 7 sekund do konca zabili mnie i wtedy zostalo jak sie zrespilem jakies 3 sekundy wiec wskoczylem na murek i znowu skoczylem a tam txt wiec odrazu zszedlem to moze bylo na 1 sekunde na txt nie chcialem tam wejsc przypadkowo lecz po mimo ze tam nie kampilem nie siedzalem lecz odrazu zeskoczylem i tak mi dal bana.....

Dlaczego jestem niewinny:poniewaz nie kampilem nie przeszkadzalem koniec rundy byl przypadkowo bylem tam oraz tam nawet na 1 sekunde nie bylem prosze o ub a jestli ktos zamknie sprawe z powodu ze ban juz minol to prosze tego nie robic niech gracze sie wypowiedza nikomu nie przeszkadzalem w grze nic zlego nie zrobilem a msci sie przez ta skarge ktora zalozylem na teeesika: prosze o ogarniecie tego admina opniewaz go naduzywa i za byle gowno mi bedzie dawal bana ja sobie nie pozwole na takie traktowanie zlamal regulamin wiec musialem to zglosic teraz caly czasma problemy do mnie zamiast ogarnac sie i nie robic tego wiecej on nie zasluguje na tego admina jak tak dalej bedzie odejde od serwerowni

• Użytkownik

ale co ja zrobilem powiedz mi komus popsulem gre nie rozumiesz ze on to specjalnie zrobil?!

Dodano: 22 stycze?? 2013 - 12:33

ty zlamales regulamin teeesik i co sam zobie dales bana dobre opiekunowie powinni ci kare dac a nie ty sam sobie ... to nie ma sensu to co ja tez moglem sam siebie ukarac?! i jeszcze ten bug workami to bylo specjalnie nie przypadkowo .........

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...