patrycjusz08 Napisano 23 Stycznia 2013 #187883 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Nick:patrycjusz08 IP:rozne SteamID (je??li posiadasz): Data i godzina bana:oko??o 19 Czas na jaki go dosta??es: z tego co widzialem dozywotni Pow??d bana: chcialbym wiedziec ale wnioskuje, ze podejrzenie czit??w. Nick admina:nie wiem Opis sytuacji: Grala byla na mapce eldorado. Mialem calkiem niezla passe i mialem staty jakos 9:3 i nagle scielo mi gre i wywalilo z komunikatem,ze ban, bez nakazu wstawienia ss-??w. Grajac na poprzedniej mapie nie szlo mi az tak dobrze i moze przez to ktos stwierdzil, ze cos odpalilem. Dlaczego jestem niewinny: Nie uzywam czit??w, gram w csa czasem jak mam ochote oderwac sie od nauki do sesji. Na tym samym serwie gra moj brat i byl rownie zdziwiony moim banem tym bardziej, ze nie jestem rewelacyjnym graczem. Czasem mam dobry dzien i tyle. Prosze o UB bo jakas rozrywke musze miec ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 23 Stycznia 2013 Użytkownik #187886 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Dosta??e?? bana z powodem czitujesz, czekamy na dowody admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tako Napisano 23 Stycznia 2013 Użytkownik #187888 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Widocznie czitow??e?? admin by cie nie zbanowa?? za nic na zawsze. Prosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 23 Stycznia 2013 Użytkownik #187889 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Tutaj link do demka HLTV: http://hltvdl.zabijaka.pl/pobierz/15991/hltv-1358963100-1358964259-de_eldorado.dem.zip Je??eli kto?? mo??e to prosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hejtovsky Napisano 23 Stycznia 2013 #187891 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Kr??tko m??wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrycjusz08 Napisano 23 Stycznia 2013 Autor #187894 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Nie rozumiem co masz na myslie "lucie". Fuck. Naprawde az tak ciezko Wam zrozumiec, ze nie gram na czitach? Moze zauwzyles jakis zbieg okolicznosci? Ludzie, dajcie zyc. Dobra, wiem czym jest lucia ale w dalszym ciagu mowie, ze to jakies nieprozoumienie. Moze bylo tak, ze strzelalem do kogos innego w tej okolicy? Kurde, nie wiem o co chodzi ale oskarzacie mnie bezpodstawnie. Moze trzeba bylo zrobic te screeny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hejtovsky Napisano 23 Stycznia 2013 #187895 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Ju?? Ci t??umacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrycjusz08 Napisano 23 Stycznia 2013 Autor #187898 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Kurde, nawet nie wiecie jak mnie irytujecie tym co piszecie! Trzeba bylo zrobic ssy! Boli mnie fakt, ze ktos mnie oskarza bezpodstawnie bo nigdy do jasnej choelry nie mialem czit??w. Jestem na to do cholery za stary. Gram totalnie 4fun ale widze, ze u Was sie kurde nie da. A szkoda, fajny serwer tylko czasem ogarnijscie bo wasze oskarenie nie maja zadnych podstaw. A jak chcesz miec pewnosci to robi pi***olne screeny i nie bedzie durnej sytuacji. Na szczescie swait csa jest duzy i jest gdzie grac i nie musze sie z Wami uzerac. Pierwszy raz w zyciu mnie cos takiego spotkalo. Zeby dzieciaki mnie oskarazaly... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 23 Stycznia 2013 Użytkownik #187903 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Rozumiem ??e admin nie posiada w??asnego demka jak gracz strzela w Lucie, prosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapec Napisano 24 Stycznia 2013 #187960 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Sierpien uznac to ty sobie mozesz... zrob screany dla pewnosci bo po cos one sa.... a teraz koles ktory gra bez czitow ( wiem bo jest moim bratem) nie dostanie ub bo strzelal w jakies jebane gowna.... jak nie wiesz jak robic ssy to popytaj innych admow to naprawd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hejtovsky Napisano 24 Stycznia 2013 #187961 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 1. Nie jest konieczno??ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrycjusz08 Napisano 24 Stycznia 2013 Autor #187962 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Wiecie co? Mam gdzies te wasze ubany i inne gowna. Zamknijcie ten temat, myslalem,ze wejde napisze pogadam z inteligentnymi ludzmi i spokojnie to odblokujecie. Jestescie zaslepieni jedna mysla i tyle. Mam na glowie wazniejsze rzeczy niz to takze, zbanujcie mnie na zawsze czy co tam chcecie. Nie mam zamiaru wdawac sie w dyskujsie z jakims 16-latkiem, dla kt??rego cs to cale zycie. Za pare lat zmienia sie priotytety i wtedy moze spojrzysz na to z innej perspektywy. Jak dla mnie koniec tematu,zegnam. Oby Was cs nie pochlonal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actimel Napisano 24 Stycznia 2013 #187965 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 nie rozumiem Cie, odwolujesz sie od bana bo musisz miec jakas rozrywke, JOO narazie nie moze ci dac ub, bo nie ma pewnosci czy nie czitowales czy nie mozesz wykazac troche cierpliwosci? to jest typowe zachowanie 11 latka. ale mniejsza z tym, zrobiles temat, afere ze nie ciztujesz nigdy i wgl to po co odpuszczasz? Jak juz wszedles w temat to czekaj z niego wyniknie, a nie osadzasz Kogos o 3 postach ktore sa dla Cb przytluczajace Co do sierpienia, ja tez mialem taka wpadke gracz dostal ub, za malo dowodow, teraz jak widze ze wali w lucie robie f12 (screen), mam dowod ze w nia walil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeeT_YoU Napisano 24 Stycznia 2013 #187987 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Brak UB. Taka jest moja ocena. Dodano: 24 stycze?? 2013 - 09:58 Brak UB. Taka jest moja ocena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DyMeK. Napisano 24 Stycznia 2013 Użytkownik #188014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi