SpartaLubiWpupe Napisano 27 Stycznia 2013 #189907 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Nie mam 10 post??w, ale w zwiazku z tym ze na serwie panuje taki kurwa chaos, ze to przechodzi ludzkie pojecie, chce admina i tyle. Nick steam : Damianomo Lat : 20 Dajcie mi kurwa adma, to moze ten serwer bedzie jakos normalniej wygladal, a jak nie to sie jebcie i dalej robcie gracza na zlosc. DZIEKUJE !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trolls Napisano 27 Stycznia 2013 #189911 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 huehuehuehuehuehue Nie mam 10 post??w, ale w zwiazku z tym ze na serwie panuje taki kurwa chaos....... najlepszym wyborem by??oby wywalenie tego tematu do kosza by chocia?? nie by??o chaousu na forum. , ze to przechodzi ludzkie pojecie, chce admina i tyle.DaFuQ? Nick steam : Damianomo Lat : 20 Gtfo n00b Dajcie mi kurwa adma, to moze ten serwer bedzie jakos normalniej wygladal, a jak nie to sie jebcie i dalej robcie gracza na zlosc. DZIEKUJE !!! Ca??y ten temat oceni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmitri Napisano 27 Stycznia 2013 #189946 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Automatyczna wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi