Skocz do zawartości

xforrest

Rekomendowane odpowiedzi

Tak samo chcialem poruszyc ten temat ale nie wiedzialem gdzie ;) forest mnie wyreczyl i tez nie wiedzialem co robic jak sobie gang zrobili. co do kd powinno to byc wylaczone a na wg nie losowo tylko swoj gang zeby sie tworzyl :) wedlug mnie oczywiscie tak by bylo dobrze :)

Forest i tak Ty jestes sam przeciwko reszcie adminow :/ bo kazdy zaklada sobie grupki na kd pod pretekstem, ze maja gang a nawet nie maja w tym czesto admini i jak pisze, ze nie mozna miec grup to bezczelnie mi admin mowi to biegnij na forum... -.-

Jezzu po to sa gangi zeby cos z tego mieli ... ludzie co to za problem zebrac 25 zyczen Te osoby ktore nie maja gangow jakos sobie radza a jak zbiora te 25 zyczen niech sobie zaloza gang i tez tak graja bo to nie jest problem ... pozatym prawie kazdy jest w gangu wiec na kd nie maja problemow -.-

Dodano: 29 stycze?? 2013 - 20:18

Jezzu po to sa gangi zeby cos z tego mieli ... ludzie co to za problem zebrac 25 zyczen Te osoby ktore nie maja gangow jakos sobie radza a jak zbiora te 25 zyczen niech sobie zaloza gang i tez tak graja bo to nie jest problem ... pozatym prawie kazdy jest w gangu wiec na kd nie maja problemow -.-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...