maxerxxl Napisano 30 Stycznia 2013 #191466 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Witam, znalaz??em ten serwer na wiaderku(to nie jest reklama!) i chcialem sobie na cod pograc ale jak whodze na serwer a tu ban tylko czemu? A wog??le jeszcze nie gra??em na tej sieci. Nick: MaXI IP: 81.219.242.30 SteamID (je??li posiadasz): nie posiadam Data i godzina bana: nie wiem bo nie wiedzialem kiedy niby zostalem zbanowany ;( Czas na jaki go dosta??es: Chyba perm na to wkazuje w konsoli Pow??d bana: WH Nick admina: Nie wiem bo nie pisze Opis sytuacji: Nie gra??em wogo??e na serwerze i whodze a tu ban ;( Dlaczego jestem niewinny: Poniewaz to nie ja bylem , a po 2 to nie gralem na tej sieci jescze Z consoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: SavikO [AMXBans] Powod: 'Wh. Sprawe mozesz wyjascic na Pochylnia.pl' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '81.219.242.30' [AMXBans] ======================================= Prosze mnie odbanowac poniewaz jestem niewinny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Adamo:. Napisano 30 Stycznia 2013 #191473 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi