kosa1 Napisano 2 Lutego 2013 #193391 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Witam , zrobi??em tak jak mi poradzi??a administracja zmieni??em IP zresetowa??em rooter , wchodze na Serwer . I jest caly czas wycinek z Konsoli . [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: Tomasz [AMXBans] Powod: 'wrzuc screeny na Pochylnia.pl' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '213.199.248.30' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoj Je??eli wam nie zale??y na graczach to rozumiem , ale w moim wypadku chce wej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceOne Napisano 2 Lutego 2013 Użytkownik #193405 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 ip ci sie nie zmienilo , sprobuj jakos je zmienic::-) odlacz i podlacz kabel od internetu to powinno pomoc:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa1 Napisano 2 Lutego 2013 Autor #193417 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Probowa??em wszystkiego zmienilem ip , potem resetnalem ruter odlaczalem go pare razy i nic , szkoda wam 3 minut zeby wpisac mi UB ? Prosze . Dodano: 02 luty 2013 - 14:38 Mozecie sprawdzic w AMX bana ? i jak cos to dac Ub prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceOne Napisano 2 Lutego 2013 Użytkownik #193455 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 nie posiadasz steam nie otrzymasz ub ile razy mam ci pisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa1 Napisano 2 Lutego 2013 Autor #193495 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 no japi***ole mam nie grac za to ze ktos dostal bana ? pi***olcie sie jakby wam kurwa sie nie chcialo . Wolicie chyba konia walic i was rece bola zeby tylko na 3 minuty poswiecic czasu niby z ciebie taki super admin a dno totalne pi***olone . Dodano: 02 luty 2013 - 16:15 a administracja odpowiada za dawanie adminow idiota . wiec to tez nie jest moja wina . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceOne Napisano 2 Lutego 2013 Użytkownik #193517 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi