Skocz do zawartości

sweeper

Rekomendowane odpowiedzi

Nowe mapy i przede wszystkim nowe zabawy ( nie chodzi mi o wg, kd itd. Tylko o cos typu ostatnia reakcja, kolorki itp. )

@sweeper. Dobry pomysl z tym lomem w sklepie zamiast ducha, ale jak znam zycie, to sie nie sprawdzi, bo gralem kilka razy na cs-dreams na ich jb i tam CT jest takie uparte, ze karze od razu wyrzucic lom. Chyba ze po prostu zablokowac wiezniom wyrzucanie loma? Uwazam, ze Warto przemyslec..

• Użytkownik

To moze ja napisze jakbym to widzial.

Uwazam ze dobrze by bylo dac w srode Wojne Gangow a w piatek Masowego Boxa. I tylko te 2 zabawy i TT nie moze wybierac zabaw na zyczeniu, chyba ze CT zadecyduje by dac jakas zabawe w nagrode ze sie nie buntuja.

Usunac duszka... Bo on jest czasami powodem dla ktorych ludzie sie wkurzaja i wychodza z servera, szczegolnie nowi gracze. Bo jak kazdy wie vipy maja 2pkt. reputacji za fraga... No to vipy maja najwiecej reputacji i na zabawie tylko duch i zabijac innych ktorzy nie maja reputacji by sobie kupic. Tak wiec usunac duszka, a reszte ze sklepu zostawic.

Proponowalbym sweeper bys zrobil takie cos jesli oczywiscie sie da ze po godzinie 22 do godziny 8 rano zablokowana jest opcja naliczania buntow i zyczen... Bo nie bede mowil kto ale sa osoby ktore poznym wieczorem wchodza na server we 2 osoby i sobie nabijaja zyczenia i bunty...

Kolejna sprawa widzialem jak piszecie ze chcecie by byly jakies nowe zabawy a nie ciagle do terrarium i ostatnia reakcja... W ferie z ciekawosci chcialem zobaczyc czy bedziecie sie buntowac jak zabiore Was na mape. I co ? Z Wami nie da sie pojsc na mape z wieksza iloscia osob bo od razu sie buntujecie. Mozna isc na mape jedynie w 4 osoby z TT...

No i ja bym chetnie zagral na starych mapkach ktore byly kiedys. Nie wiem czy dobrze pamietam jedna z tych mapek ale chyba toys2 i inne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...