Skocz do zawartości

sweeper

Rekomendowane odpowiedzi

Nowe mapy i przede wszystkim nowe zabawy ( nie chodzi mi o wg, kd itd. Tylko o cos typu ostatnia reakcja, kolorki itp. )

@sweeper. Dobry pomysl z tym lomem w sklepie zamiast ducha, ale jak znam zycie, to sie nie sprawdzi, bo gralem kilka razy na cs-dreams na ich jb i tam CT jest takie uparte, ze karze od razu wyrzucic lom. Chyba ze po prostu zablokowac wiezniom wyrzucanie loma? Uwazam, ze Warto przemyslec..

To moze ja napisze jakbym to widzial.

Uwazam ze dobrze by bylo dac w srode Wojne Gangow a w piatek Masowego Boxa. I tylko te 2 zabawy i TT nie moze wybierac zabaw na zyczeniu, chyba ze CT zadecyduje by dac jakas zabawe w nagrode ze sie nie buntuja.

Usunac duszka... Bo on jest czasami powodem dla ktorych ludzie sie wkurzaja i wychodza z servera, szczegolnie nowi gracze. Bo jak kazdy wie vipy maja 2pkt. reputacji za fraga... No to vipy maja najwiecej reputacji i na zabawie tylko duch i zabijac innych ktorzy nie maja reputacji by sobie kupic. Tak wiec usunac duszka, a reszte ze sklepu zostawic.

Proponowalbym sweeper bys zrobil takie cos jesli oczywiscie sie da ze po godzinie 22 do godziny 8 rano zablokowana jest opcja naliczania buntow i zyczen... Bo nie bede mowil kto ale sa osoby ktore poznym wieczorem wchodza na server we 2 osoby i sobie nabijaja zyczenia i bunty...

Kolejna sprawa widzialem jak piszecie ze chcecie by byly jakies nowe zabawy a nie ciagle do terrarium i ostatnia reakcja... W ferie z ciekawosci chcialem zobaczyc czy bedziecie sie buntowac jak zabiore Was na mape. I co ? Z Wami nie da sie pojsc na mape z wieksza iloscia osob bo od razu sie buntujecie. Mozna isc na mape jedynie w 4 osoby z TT...

No i ja bym chetnie zagral na starych mapkach ktore byly kiedys. Nie wiem czy dobrze pamietam jedna z tych mapek ale chyba toys2 i inne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...