Tyśka. Napisano 7 Lutego 2013 #196424 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Cze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 7 Lutego 2013 #196426 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Bardzo ??adnie wszystko opisane Ty??ko. Tylko ja mam jeszcze pytanie . Skoro ty w tym wszystkim by??as bez winy to dlaczego nie masz Opiekuna i pozosta??ych rang ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyśka. Napisano 7 Lutego 2013 Autor #196427 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 bo zrezygnowa??am przy moim ostatnim odej??ciu. i nie chcia??am 'wywali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr hab Pe. Napisano 7 Lutego 2013 #196429 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Wed??ug mnie to powinni Ci przywr??ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyśka. Napisano 7 Lutego 2013 Autor #196430 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Mi nie zale??y na rangach, tylko na tym, ??eby by??o wszystko ok na forum ! Bo nie tylko ja mia??am "co??" do nie ogarniesz. Mia??am pe??ne prawo z??o??y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galkovsky Napisano 7 Lutego 2013 #196434 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Jak Ciebie obra??a?? mog??a?? mu dac (mute). I takie pytanie jak d??ugo ju?? jecha?? z takimi tekstami? Bo jak to tak przez 2-3 dni to u niego wiadome :D. PS:I najwyra??niej mamy kabla z admin??w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NadiR Napisano 7 Lutego 2013 #196435 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ja powiem, ze decyzja o straceniu rang nie ogarniesz byla wlasciwa. Jako do czlowieka nic do niego nie mam, ale zawsze byly skargi na niego i spiny z jego strony. Szacunku do kobiet, widze ze tez nie mial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
^__^ Napisano 7 Lutego 2013 #196436 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Takiego zachowania nie spodziewa??bym si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fan Zenka Napisano 7 Lutego 2013 #196438 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Niekt??rzy wci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyśka. Napisano 7 Lutego 2013 Autor #196440 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Jak Ciebie obra??a?? mog??a?? mu dac (mute). I takie pytanie jak d??ugo ju?? jecha?? z takimi tekstami? Bo jak to tak przez 2-3 dni to u niego wiadome :D. PS:I najwyra??niej mamy kabla z admin??w. Tak. mog??am mu da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twin Napisano 7 Lutego 2013 #196445 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Nie rozumiem dlaczego wszyscy na forum my??l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sweeper Napisano 7 Lutego 2013 #196446 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ona mia??a menstruacje, on by?? pod wp??ywem alkoholu, od dawna nie odbywali stosunk??w p??ciowych. Pewnego dnia on poszed?? do lekarza i dowiedzia?? si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyśka. Napisano 7 Lutego 2013 Autor #196453 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chuckus Napisano 7 Lutego 2013 #196454 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 hmm tu by si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ResurrectioN Napisano 7 Lutego 2013 #196469 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Eh... Nie ogarniesz, bardzo dobry admin, opiekun, brakuje mi go na serwerze, zawsze wprowadzal mila atmosfere... A przynajmniej bylo tak kiedys, widze ze mam male zaleglosci na forum, (moze przez to, ze nie mam jeszcze rangi na forum, dzieki ktorej mialbym dostep do admin room) jeszcze na wakacjach byly na niego same pozytywne opinie, dostawal pochwaly na forum, np: Teraz jakies skargi? Eh nie wierze :/ Szczerze zdziwilem sie gdy zobaczylem ze nie ogarniesz "zmienil" kolorek na forum, zawiodlem sie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volturi Napisano 7 Lutego 2013 #196470 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Afera koperkowa... ale przynajmniej co?? si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyśka. Napisano 7 Lutego 2013 Autor #196481 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Tu nie chodzi o to, ??eby "co?? si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi