AndrE Napisano 9 Sierpnia 2011 #67885 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 WITAM! To normalnie wo??a o pomste do nieba. Znow zostalem "zbanowany" choc dzis nie gralem...... Chodzi o to ze ktos banuje inna osobe a ja bana dostaje. JUZ DRUGI RAZ TAK!!!! Tw!n je??li mo??esz zr??b co?? z tym lub daj immunitet adminom je??li mozesz. A tym czasem prosze o szybkie UB zagra??bym po pracy choc z 3 godziny ;) a To mam w konsoli zeby nie by??o: BUILD 5006 SERVER (0 CRC) Server # 3 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zostales zbanowany przez sweeper. [AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze! [AMXBANS] Zbanowany nick : BARTIX [AMXBANS] Przyczyna : ' aktywny ban ' [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.pochylnia.pl [AMXBANS] Twoj SteamID : ' ' [AMXBANS] Twoje IP : ' 178.42.156.188 ' [AMXBANS] =============================================== Error: server failed to transmit file 'sound/ambience/sprayer.wav' Kicked : Masz BANA. Sprawdz konsole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrE Napisano 10 Sierpnia 2011 Autor #67776 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 No wbi??em, ale czemu tak sie robi? Mam zmienne IP niestety ale mozna jakos temu moze zaradzic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi