drapek Napisano 8 Lutego 2013 #197031 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Nick: IP:mam IP Zmienne Nie Prawda||Chyba Ty!!|| SteamID (je??li posiadasz): Data i godzina bana:2013.02.08 oko??o 22.15 Czas na jaki go dosta??es:PERM Pow??d bana: NWM..... Nick admina:".:Michal:." Opis sytuacji: Gra??em mia??em dobro chwile i zabija??em wszystkich na poczotku mapy poniewaz mialem awp i 1/1 bo kupi??em sobie dzi?? premium ,,, Dlaczego jestem niewinny: Bo nic nie mam a ss nie ma albo szukac nie umiem ale szuka??em i nic nie ma .... ******************************************************** ** Admin ".:Michal:." z powodu podejrzen o oszustwo zrobil Ci screeny ** ** Screeny znajdziesz w katalogu cstrike/cstrike_polish ** ** Ich nazwa to: halflife00,halflife01 itd. w rozszerzeniu .tga ** ** W celu odbanowania koniecznie wrzuc je jak najszybciej na Pochylnia.pl ** ******************************************************** Wrote HalfLife04.tga ** wstaw foty na Pochylnia.pl player "Nie Prawda||Chyba Ty!!|| " admin ".:Michal:." **[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Reason: 'wrzuc screeny na Pochylnia.pl' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '188.47.87.6' [AMXBans] ================================ to jest z konsoli i nie mam ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fatal1ty. Napisano 8 Lutego 2013 #197033 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 ** Screeny znajdziesz w katalogu cstrike ** ** Ich nazwa to: halflife00,halflife01 itd. w rozszerzeniu .tga ** Masz 10h na wrzucenie, maj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drapek Napisano 8 Lutego 2013 Autor #197048 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 no w??a??nie umiem czyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fatal1ty. Napisano 8 Lutego 2013 #197065 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Wpisz w wyszukiwarce mo??e co?? znajdzie, mo??esz wpisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drapek Napisano 8 Lutego 2013 Autor #197067 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 no sorki ale nic nie mam ... te?? kiedy?? taki mia??em problem ale na steam nie mia??em tego programu i nic nie zapisywa??o mi sie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 8 Lutego 2013 Użytkownik #197076 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 W takim razie czekamy na ss'y admina, poszukaj dobrze bo ss'??w mo??esz nie m??c otworzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drapek Napisano 9 Lutego 2013 Autor #197440 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 nie mam co mam zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca XD Napisano 9 Lutego 2013 #197503 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 nie mam co mam zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 9 Lutego 2013 Użytkownik #197507 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi